Според мен златото си удари върха за тая седмица. 1388 го очаквах като бариера още в началото на седмицата.
Според мен златото си удари върха за тая седмица. 1388 го очаквах като бариера още в началото на седмицата.
Недей така чак до 1300 , поставяй си по-малки цели - виждаш , че тренда е бичиосвен ако не си намислила само да продаваш от тук нататък без да слагаш стопове
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
абе това с 1300 доста нереално ми се вижда за в близките няколко месецаособено сега около тази ситуация с Украйна ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак да повторя
Тоя сценарий е напълно възможен, не казвам че е задължителен естествено, но е възможен.Не е зле да погледнеш и малко горни опашлета на месечни барове от по 50-60 и повече $ барабар с мечото тяло още толкова надолу, което се образува накрая на месеца... Сега сме точно 61 $ нагоре от началото на месеца и сме средата на месеца и има доста какво да се случи до края на месеца.
Нулеви стопове съм сложила - казах одеве, но лимит тоя път няма да слагам - много ми взе златото тия дни, но мисля още повече да ми даде. Залогът е на мноого или нищо, че как съм му нервирана....
Тренда може и да беше бичи до преди малко, отсега натам до края на месеца може и бичи, може и мечи.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Едното го бях прочел това за опашките. Недей така с нерви , предполагам знаеш , че това не води до нищо хубавоще печелиш още много време от златото, така че не трябва да се бърза - мача се играе до 12-тия рунд , а по някой път и малко повече
Е на дневна си е бичи , поне аз там гледах![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Kak недей с нерви? Ако знаеш как съм му бясна, колко поразии ми нанесе последните 3 дни, просто не е истина.Едното го бях прочел това за опашките. Недей така с нерви , предполагам знаеш , че това не води до нищо хубавоще печелиш още много време от златото, така че не трябва да се бърза - мача се играе до 12-тия рунд , а по някой път и малко повече
Е на дневна си е бичи , поне аз там гледахОбаче все в един момент ще обърне и отмъщението ми ще бъде жестоко.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То до преди да обърне в мечи винаги е бичи, няма трето положение.И на ония месечни барове с по 60 $ нагоре шишове така е изглеждало преди да обърнат. Мислех и все още имам известни опасения обаче, че може и 1390/2 да боцне. (особено ако не се укроти обстановката в Украйна, доколкото има нещо общо), но може и така да си остане с 2,50 $ по-малко.
пп Мачовете може да се играят колкото рунда им кажат, обаче аз съм доволна, че тоя път уцелих бааш върха - никакво затваряне, само добавки евентуално надолу. Нулевия стоп си стои.
Последна редакция от Eli2356 : 14-03-2014 на 18:51
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели ти мислиш да го чакаш ли тва Зло? Аз днес с 2 сделки успях да си върна загубите, които ми нанесе онзи денДоволен съм. Дакса също добри постъпления внесе в касичката. Може да се каже че завършвам седмицата на +
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е преди да стане мечи тренда е бичиТова с Украйна въобще не мисля , че е фактор то започна да си катери още от преди това. Надявам се да го изтъргуваш как си трябва , ще стискам палци от скамейката за сега
![]()
Kak недей с нерви? Ако знаеш как съм му бясна, колко поразии ми нанесе последните 3 дни, просто не е истина.Обаче все в един момент ще обърне и отмъщението ми ще бъде жестоко.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То до преди да обърне в мечи винаги е бичи, няма трето положение.И на ония месечни барове с по 60 $ нагоре шишове така е изглеждало преди да обърнат. Мислех и все още имам известни опасения обаче, че може и 1390/2 да боцне. (особено ако не се укроти обстановката в Украйна, доколкото има нещо общо), но може и така да си остане с 2,50 $ по-малко.
пп Мачовете може да се играят колкото рунда им кажат, обаче аз съм доволна, че тоя път уцелих бааш върха - никакво затваряне, само добавки евентуално надолу. Нулевия стоп си стои.
Eli2356, Сега аз си отмъщавам за всичките загуби от миналата година!
Не го бързам но очаквам да ми върне всичко до последния цент /това прави грубо 1500 долара/.
звездоброец (14-03-2014)