Умарзеливи са всичкото пазар, и той кат мен щях салата да правя ама наганах продуктите набарзо като ханска салатаи две глътки ракия и съм готов за всички видове филми
Ели, да ти кажа за еврото според мен е пробило съпротива и сигурно ще качи
Умарзеливи са всичкото пазар, и той кат мен щях салата да правя ама наганах продуктите набарзо като ханска салатаи две глътки ракия и съм готов за всички видове филми
Ели, да ти кажа за еврото според мен е пробило съпротива и сигурно ще качи
Последна редакция от rolld : 13-03-2014 на 17:39
Почвам още дълги да му товаря, на месечна като го гледам, има да се качва МНООООГО.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дааа , еврака наистина обърна здраво по нанадолнището , дано и Златю го последва скоро !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имах къса на еврото от сутринта. обаче златото докога ще се напъва се чудя... голяма шматка е. има вероятност да тества 1376/7
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тва евро наистина се изръси халал да ти е Ели. ви е на късите ама да видим до кога. на 1часова .Глава с рамене ли ? други по-срамни работи ли ше чертае по графиката направо незнамама както и да е.
Последна редакция от rolld : 13-03-2014 на 20:13
Халал да са ми някои работи, мерси!. Макар че пък йената ме изненада за надолу - неверятен спад, а по едно време пуснах дългичка там от една предполагаема подкрепа, уж да хвана няколко пипа, а то спирка няма, такова нещо скоро не съм виждала, стана колкото нагоре миналата седмица, сега толкова надолу.
Обаче това злато така като гледам една фигура на дневна (забравих й името, сега ще проверя) целта му се пада на около 1380.
Доста добро движение си беше, стана като при паунд/долара преди няколко дена.Макар че пък йената ме изненада за надолу - неверятен спад, а по едно време пуснах дългичка там от една предполагаема подкрепа, уж да хвана няколко пипа, а то спирка няма, такова нещо скоро не съм виждала, стана колкото нагоре миналата седмица, сега толкова надолу.
Все ми се струва, че дотук му беше за тая седмица, а може и за по-дълго. 4-5 неуспешни теста вече му се събраха.
----------
Беше си, обаче при мен стана като на петрола тия дни - да хвана няколко пипа корекция нагоре по малките графики, а то спирка няма. За мой лош късмет и при двете уцелих изключително силно суркане надолу - то веднъж потръгне ли такива контри са абсолютно забранени, по в началото, докато се чуди още - може.
------------
Борбата около въпросната линия е велика и епична и все още тече с пълна пара................
Последна редакция от Eli2356 : 13-03-2014 на 21:29
Да тези дни съм доволен затворил съм една /малка част/ около 20% и смятам да си ги възстановя и дори ще търся по добри нива!Като е изнанагорен тренда обикновено средата на келтнеровия канал го спира първия път като го докосне на Н4 и сега същата история. Да видим докога и накъде ще се чуди тоя път, само да не реши да ходи първо до 1376,45 преди надолуто, че ми писна... А ти би трябвало да си доста радостен тия дни, обаче ако търгуваше злато - гледам и среброто се покачило, но малко в сравнение със златото, поне колкото да си затвориш губещите дълги надявам се, за които се оплака оня ден.
Сега на където и да тръгне пазара все ще съм доволен само да не е тесен рейндж.
п.п. И мене йената ме изненада.