Пазара я избира. Щото не винаги всяка стратегия е приложима. А като анализираш пазара, тогава преценяваш коя е най-удачна за момента!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е Емо нали има и рекламен момент.Хората трябва си мислят ,че всичко е много лесно но пък за това си имаш и глава на раменете (поне така съм чувал)![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен ме е страх от лесните рабони. Щото винаги крият неочакван елемент. Трудната работа като я видиш. Правиш си план, стратегия и се справяш с нея!
Напълно си прав но пък малко са хората ,които ще си дадат ей така паричките ако видят нещо трудно и неразбираемо. По- добре е да си мислят ,че след един месец ще станат милионери и няма нищо сложно във FOREX-а.Просто не са се хванали не са го разбили![]()
Мен пък обратно. Като видя трудна работа и си мисля, че нещо е сбъркано и по-добре да не я започвам за да не стане проблем![]()
Вижте сега една работа ако става с много блъсък значи не е това начина има друг чалъм както казваше баба ми .
Е много "блъсък "-не , но поне умерен "блъсък"да има.Да се раздвижат мозъците малко
Потърси си бъкет с фиксирани спредове (примерно 2 пипса за евро/долар и цъкай само него). Вярно е,че малко ще ти бавят изпълненията малко затварянето на позицията,но слипиджа ще ти е сравнително ограничен отколкото при плаващите спредове .....Всичко обаче наистина е индивидуално и си зависи 95% от бъкета.Дори и да се договориш с него предварително че ще му правиш "големи обеми" със скалпиране (и да ти намали спреда до 0.5 пипса),пак може да се отметне и като дойде време да теглиш,да не ти признае сделките и да те изрита ....Потърси във форума на Желев постовете на GGG и емоциите му с Делстасток - на една от форекс-срещите в Кривото,той дори разказа доста подробно историята си (която може и да се различава от написаното в постовете) . И вече сигурно ти е ясно,че скалпиране през бъкет - независимо дали става дума за класически такъв или т.нар.ECN (които са си пълна заблуда в 99% от случаите) - е почти мисия невъзможна на реален акаунт
....в средносрочен план
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Поради всички причини коит ти си написал и заради принципа че като не може планината да иде до Мохамед , Мохамед ще иде до планината съм осъзнала че няма смисъл да скалпирами търся варианти за това а по добре е да изградя стратегия която не е основана на скалпа и която да е също толкова печеливша така ,че като не може по един начин ще го правим по друг трябва да сме гъвкави ...Потърси си бъкет с фиксирани спредове (примерно 2 пипса за евро/долар и цъкай само него). Вярно е,че малко ще ти бавят изпълненията малко затварянето на позицията,но слипиджа ще ти е сравнително ограничен отколкото при плаващите спредове .....Всичко обаче наистина е индивидуално и си зависи 95% от бъкета.Дори и да се договориш с него предварително че ще му правиш "големи обеми" със скалпиране (и да ти намали спреда до 0.5 пипса),пак може да се отметне и като дойде време да теглиш,да не ти признае сделките и да те изрита ....Потърси във форума на Желев постовете на GGG и емоциите му с Делстасток - на една от форекс-срещите в Кривото,той дори разказа доста подробно историята си (която може и да се различава от написаното в постовете) . И вече сигурно ти е ясно,че скалпиране през бъкет - независимо дали става дума за класически такъв или т.нар.ECN (които са си пълна заблуда в 99% от случаите) - е почти мисия невъзможна на реален акаунт
....в средносрочен план
само дето да разбера предните два поста ми отне извесно време и извесно количество пари ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Хубаво е да успяваш да се адаптираш ,но наистина ли няма подходящи брокери за скалп?Поради всички причини коит ти си написал и заради принципа че като не може планината да иде до Мохамед , Мохамед ще иде до планината съм осъзнала че няма смисъл да скалпирами търся варианти за това а по добре е да изградя стратегия която не е основана на скалпа и която да е също толкова печеливша така ,че като не може по един начин ще го правим по друг трябва да сме гъвкави ...само дето да разбера предните два поста ми отне извесно време и извесно количество пари ...