О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Що бе Миналата година направих доста проценти когато швейцареца се запъна и още повече оставих като спред при бъкета ама той не възрази и дори не ми правеше номера.Потърси си бъкет с фиксирани спредове (примерно 2 пипса за евро/долар и цъкай само него). Вярно е,че малко ще ти бавят изпълненията малко затварянето на позицията,но слипиджа ще ти е сравнително ограничен отколкото при плаващите спредове .....Всичко обаче наистина е индивидуално и си зависи 95% от бъкета.Дори и да се договориш с него предварително че ще му правиш "големи обеми" със скалпиране (и да ти намали спреда до 0.5 пипса),пак може да се отметне и като дойде време да теглиш,да не ти признае сделките и да те изрита ....Потърси във форума на Желев постовете на GGG и емоциите му с Делстасток - на една от форекс-срещите в Кривото,той дори разказа доста подробно историята си (която може и да се различава от написаното в постовете) . И вече сигурно ти е ясно,че скалпиране през бъкет - независимо дали става дума за класически такъв или т.нар.ECN (които са си пълна заблуда в 99% от случаите) - е почти мисия невъзможна на реален акаунт
....в средносрочен план
Жалко че швейцареца умря иначе и до сега щях така да я карам![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mi6kata, Според мен тази стратегия е много добра в рейндж. Тя не е за тренд, така мисля. В рейндж работи превъзходно.И аз ги прегледах преди известно време и дори в момента пробвам стратегията с 2МА и ССИ.Има един недостатък-доста дълбок стоп спрямо тейк профита.Това е стратегия за хора,които умеят ,,да си стоят на ръцете'' ,защото е на 30 м фрейм и читавите сигнали не са много чести.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е линка, човече : http://www.varchevbrokers.com/index....e=video_lessonНе знам кой му е правил сайта на този варчев ама е отвратително организиран
преди година ми попадна тази стратегия и ми хареса ама тъкмо реших да я изтегля и реорганизираха сайта и повече не можах да намеря къде са я преместили
Пфуу то не само карта на сайта нямат ами и постоянно реклами.
Така че ако можеш пусни линк към стратегията ,иначе няма да седна да я търся в този объркан сайт.
Видеоуроците със стратегиите следват една след друга. Просто превърти надолу и ще я намериш.Стратегиите следват една след друга.
Одвен брокер, много важен е и инструмента. Много успешно си скалпирам при петрола. Тук във инстата. Инак съм го играл и в традер.бг. Там наистина светкавично изпълняват поръчките, и спреда е само 5 цента!
Хора задравей те , някой може ли да ми каже как да кача файл по голям от разрешеното ?
Някакви мнения за фабтурбо , гледам гоеми реклами..................свалих няколко пиратски копия от форумите , но мога да ги пусна ,а и
немога да ги кача тук ,че са по големи от разрешеното
Някой ако се интерисува и може да помогне да пише
Качваш файла в някой от сайтовете за споделяне на данни, копираш линка който ще ти се покаже и го пействаш в поста си, може да пробваш с
http://dox.abv.bg/files/share
Наши момичета ползват за качване,сваляне,споделяне и гледане ей това:
http://www.fileswap.com/![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)