мисля ,че неможеш да я изтеглиш , трябва да си техен клиент и тогава да си обвържеш сметката със стратегията , но пробвай може и да греша ако я изтеглиш кажи как се държи може и аз да я изтегля
мисля ,че неможеш да я изтеглиш , трябва да си техен клиент и тогава да си обвържеш сметката със стратегията , но пробвай може и да греша ако я изтеглиш кажи как се държи може и аз да я изтегля
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
здрасти ПавелПрикачен файл 405 това е един от моите шаблони
Това е прословутата стратегия на Джон Ласт от другия форум
Той много си я обичаше и я хвалеше.
Ама наистина много шарено та не я използувах ,ма ти щом си се прежалил да я изучиш ...
даже някъде из компа пазя шаблонитге на Джони ,ако те интерисува мога да ги пусна
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Мишока трябва да каже той е човека
Ей Мишо къде си бре ти си човека по таз стратегия
Аз съм мързелив![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Наистина има много хубави неща и е хубаво всеки да ги погледне.От много глава не болиЗдравейте. Нека и аз да се намеся.
От известно време гледам ето тези видеоуроци :
http://www.varchevbrokers.com/index....e=video_lesson
Има интересни стратегии. Може пък да има нещо полезно за някого.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Винаги има какво да се научи особено за прохождащи в тази област като мен
Много по-полезно ще е да запишат търговия в реално време по дадената стратегия, след представянето и. Щото така на вече нарисувана графика, както масово ги презентират много лесно се случват нещата.Здравейте. Нека и аз да се намеся.
От известно време гледам ето тези видеоуроци :
http://www.varchevbrokers.com/index....e=video_lesson
Има интересни стратегии. Може пък да има нещо полезно за някого.
А под водата дебне отбора на крокодилите.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
То май всички минаваме по тази пътека. С особено настървение създаваме хаоса в главите си и после се чудим, как да почистим и откъде да почнем.
Svilen (04-09-2012)
Точно така правим за съжаление !Полезно е ако можем да сложим всичко в едно но за съжаление психиката ни е такава че ги раздля и ги редува ...а това създава различни настройки ...и съответно загуби !Хубаво е всичко да ни е пригодено към една стратегия дори брокера ..примерно аз установих че добре скалпирам ..но какво от това като нямам сметка в подходящт за това брокер
и съответно цялата идея се обезмисля ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !