Добре по късно ще погледна и "блондинката" ,но за сега искам да разгледама кода на AUTO profit diler 4.7.mq4Сакси ,аз нали обичам русичките неща ....ето тука едно да го пробваш ....кабел/ 1мин....поиграй си снастройките / -30/30
Прикачен файл 236
Мисля ще има малко леб в него.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ами то има и по нова версия на този експерт и тя е Советник Auto Profit Diler v5.1 може да погледнеш и него за всеки случай намира се на http://forex-traderr.ru/sovetniki/15...fit-diler.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ефче таз блодника е серкме -мрежа Ама много бързо се къса Не ми е интересна.Сакси ,аз нали обичам русичките неща ....ето тука едно да го пробваш ....кабел/ 1мин....поиграй си снастройките / -30/30
Прикачен файл 236
Здравей Даниами то има и по нова версия на този експерт и тя е Советник Auto Profit Diler v5.1 може да погледнеш и него за всеки случай намира се на http://forex-traderr.ru/sovetniki/15...fit-diler.html
Май от всички публикувани експерти до сега този авто традер е най читав.
Ма читав читав , колко да е читав
И той се дъни, ама поне в по малка степен от този на Ефчето, пък да не говориме за блондинката или пък за супер скалпера
Тия два са за мене живи убийци на акаунди и са продукти на Световната ипмериалистическа диверсия
Като те видях да показваш на картинка индикатора Support and Resistance~.mq4 рекох тука пак някой ми е крал от кодовете.
Дет са вика да крадат Дето е текло пак ше тече дето има пак ще има
Ама после Гридфорито ми го прати в компилиран вид по скайпа.
Чакай викам си да го декомпилирам това чудо.
Гледам не са го крали.
Сами се сетили за идеята.
Само гдето използуват фрактали а пък моят аналогичен индикатор го доразвих от после да използува максимумите и минимумите, които са повече от фракталите ,но и като такива са по бързи, ама и по лъжливи
Както и да е
Ето го кода на този Support and Resistance~.mq4
saxsten, мерси за индикатора, аз съм консуматор и си нямам понятие от програмиране , гледам даже и цветовата им схема еднаква аз го свалих от един друг български сайт там може и твоят да е бил защото имаше още няколко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
днес инсталирах експерта който saxsten качи аутопрофит дилер да го видим и той какви ще ги сътвори , само да кажа че суперскалпера продължава засега да работи и то с добър профит
Привет, колеги. Някой попадал ли е на читав експерт работещ със свещи? Пък, ако не ползва и мартингейл няма да има равен...И второ въпросче: какво ви е мнението за форекс арбитража и съответния софтуер по темата.
Здравейте колеги,търся експерт който показва времето до за вършване на текущата свещ от графиката.Имам спомен,че някой от форума го ползва,но не помня кой......Затова помагайте.......: SOS:
compos sui
Ratetouilli, експерт или индикакор, ако е последното имам един който освен времето оставащо до затваряне на бара, показва и спреда и данните от още 4- ри индикатора
Аз ползвам този
http://forex-indicators.net/mt4-indicators/b-clock
Но съм променил един ред в кода му че да се движи заедно с цената нагоре надолу, щото оригинално стои на нивото на отваряне на текущия бар и на големите фреймове понякога почва да се губи от екрана.
Ratetouilli (02-04-2012)