Novak (11-03-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Novak (12-03-2014)
Абе честно да ти кажа, порових няколко брокера и условията на Инстата са си съвсем адекватни. Все пак 26 пункта на индексите си е доста малко като движение. На всичкото отгоре всички други прибират някакви доста солени лихви от отворените позиции, докато при Инстата са около 4 пъти по-малко като разход. Другите взимаха някъде около 3,5% годишно върху цената на индекса за дните, в които имаш позиция. При инстата ще ти взима по 1-2 долара/евро на седмица, което прави за цяла година в усреднен вариант около 80 долара или 0,8%(при стойност на индекс 10 000, което е бризо до стойността на Даксот и Джонсито примерно и ако не ме бъркат сметките, но мисля, че са верни)! Аз както търся доходност от порядъка на 5-10% годишно от инструмент, ако ме забършат 3.5% лихви съм си само за спорта при слаб сезон![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
така е защото инстата не начисляват спред,но 6 пункта пак си е много ,аз съм на активтрейд с спред 1-1.5 ,досега не са ми начислявали никакви други такси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А тъкмо ти може да ми помогнеш! Я кажи сега (тъкмо им четох условията на Активтрейдс), може ли да се отвори частичен лот? Примерно 0,1 или 0,01 лота. И още, начисляват ли някакъв СУАП по позициите, някакви лихви???
могат да се отварят позиции до 0.01 ,суап не се на4ислява ,но има условие което гласи 4е всички позиции трябва да се затварят в предпоследната седмица на всеки 4- ти месец защото има падеж ,това е малко непроятно защото държах къси позиции от 9770 и мислех да го сеча в двете посоки .Датите на падежите 14 януари ,14 март,14 септември и 14 декември ,ако позициите при индексите не са затворени то те се затварят автоматично от брокера
Последна редакция от stargacha : 13-03-2014 на 14:29
D-12 (13-03-2014)
Разбира се че може. При Aktivtrades това e CFD върху фючърс.
1 фючърс=25 индекса сега си смятай какво искаштова za DAX30
0,04л=1 индекс
0,02л=0,5 индекс......
суап няма, това са фючърси и суапа е отразен в цената
п.п колегатаstragacha и той отговорил![]()
Последна редакция от pfxi : 13-03-2014 на 14:24
D-12 (13-03-2014)
няма никакви лихви и допълнителни такси........................................ .....могат да се отварят позиции до 0.01 ,суап не се на4ислява ,но има условие което гласи 4е всички позиции трябва да се затварят в предпоследната седмица на всеки месец защото има падеж ,това е малко непроятно защото държах къси позиции от 9770 и мислех да го сеча в двете посоки .Датите на падежите 14 януари ,14 март,14 септември и 14 декември ,ако позициите при индексите не са затворени то те се затварят автоматично от брокера
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (13-03-2014)
Датите на падеж на фючърса при DAX30 са 20 число ако не се бъркаммогат да се отварят позиции до 0.01 ,суап не се на4ислява ,но има условие което гласи 4е всички позиции трябва да се затварят в предпоследната седмица на всеки месец защото има падеж ,това е малко непроятно защото държах къси позиции от 9770 и мислех да го сеча в двете посоки .Датите на падежите 14 януари ,14 март,14 септември и 14 декември ,ако позициите при индексите не са затворени то те се затварят автоматично от брокера![]()