Дакса е в позиция за купуване в понеделник ама ще видим накъде ще е гапа
Дакса е в позиция за купуване в понеделник ама ще видим накъде ще е гапа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз в момента по-скоро чакам утрешните движения на Hang-Seng, по ранни зори може и да излезе сигнал за къси![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
сега като гледам движенията при дакса само селл ,когато $ ка4ва трябва и дакса да качва ,но в последните дни вървеше право надолу,сега се отби точно от ма -100 на 1 4ас , окачвам някаква корекция нагоре и атака на нива под 9200
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес понамазах от Дакса сутрешно ама гледам че пак е на изходно ниво пък утре има новини
D-12 (11-03-2014)
Глей какво млатнах от сутринта - ХанкуБрат на късо от 22234 и стоп на 22440. За момента още не съм избил и комисионната дори, но ... времето е наше![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Днес нещо не мърдат индексите.Мойте къси на дакса стоят и си чакат таргета на 9000.Вчера пробвах една добавка и уцелих върха на корекцията 9380,ама я затворих на малка печалба.Голям зор с това падане,все едно на батут скача![]()
Да сложа поне една сделка да има графика днес в тоя форум, че съвсем си загуби форекс тематиката
Две- трети прибрани, другото ще почака
http://charts.mql5.com/4/132/dax30-m...markets-as.png
Последна редакция от Novak : 11-03-2014 на 18:08
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
pfxi (11-03-2014)
Добре, че си ти единствената акула (как е в женски род това животно?Да сложа поне една сделка да има глафика днес в тоя форум, че съвсем си загуби форекс тематиката
Две- трети прибрани, другото ще почака
http://charts.mql5.com/4/132/dax30-m...markets-as.png) че да посваш графики.
Иначе бравео за сделката, малко преди да влезнеш там на дъното се получава и дивергенция.
Акулата си е акула - пола няма значение, но женските акули попринцип са по-големи от мъжките
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark