В близките дни вероятно и това ще стане. Щатските DJIA i S&P500 в петък нови рекорди на затваряне направиха. Само в небесата гледат
В близките дни вероятно и това ще стане. Щатските DJIA i S&P500 в петък нови рекорди на затваряне направиха. Само в небесата гледат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (09-06-2014)
Брей тоя даксот не успя да задържи на 10-ката много време и много се сурна. Джонсито поне държи фронта, ближе малки драскотини, но стои гордо изправенКитаеца и той не се поддаде на правокации и долни инсинуации
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Я па тоя http://www.investor.bg/analizi/91/a/...punkta,174007/
Купувай народе, хич не се връзвай на тия евтини тарикатлъци и FYN![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добри данни от САЩ, но фондовия пазар не реагира. След вчерашните нови рекорди при S&P500 , днес по кротко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Горе долу е така има и още една причина да бъдем много внимателни , Йелан колкото и да се дърпа ще вдигне лихвата това ще натежи на акциите .Я па тоя http://www.investor.bg/analizi/91/a/...punkta,174007/
Купувай народе, хич не се връзвай на тия евтини тарикатлъци и FYN
Щатските индекси с нови рекорди по време на днешната сесия въпреки липсата на икономически новини от САЩ![]()
Тези индекси аз съм спрял да търгувам от доста време, но по принцип много прогнози и очаквания беха че ще падат , прд проблемите в САЩ и Европа
а те продължават да си къртят нагоре![]()
Индексите когато тръгнат на долу графиката ще е права черта така го виждам
те нъл някаква защита били измислили... когат падне там колко процента за един ден или определен период спират търговиятае те туй то "антикризисни мерки"
отваряш позиция и не мож да я затвориш... чак на другия ден след гапа
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе и аз съм ги спрял, ама доста парици и печаба се трупа там. Понеже нямам време да ги следя и съм ги отказал.
Нечесъм ги търгувал много време, амаако работеше борсата почивните дни, щех да търгувам определно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,