писал си бил ...и нещо стилът ти не бил на нивоНо пак не се разбра , щото съм бил писал някакви работи
не, че ако беше помолил академично да ти предоставят доказателство щеше да го получиш ...
хубава музичка на макс и хич да не ти пука![]()
писал си бил ...и нещо стилът ти не бил на нивоНо пак не се разбра , щото съм бил писал някакви работи
не, че ако беше помолил академично да ти предоставят доказателство щеше да го получиш ...
хубава музичка на макс и хич да не ти пука![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не обичам да се моляако беше помолил академично![]()
![]()
пакостник съм
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нещо без да искам си изтрих предишния пост със залога
.................................................. .................
----------
Миналата среща за малко да ги отстранят на Алианц арена, а в Англия бяха паднали 4-0
така че наистина ще влезнат здраво в мача, но не вярвам в чудеса
Може да не ми излезне прогнозата, но Байерн и Атлетико продължават на 1/4 финал
никога не отписвай английски отбор знаеш че са корави и не се дават леснонещо без да искам си изтрих предишния пост със залога
.................................................. .................
----------
Миналата среща за малко да ги отстранят на Алианц арена, а в Англия бяха паднали 4-0
така че наистина ще влезнат здраво в мача, но не вярвам в чудеса
Може да не ми излезне прогнозата, но Байерн и Атлетико продължават на 1/4 финал![]()
Какво като са корави? Байерн са супер добри в момента. Иначе за Атлетико срещу Милан, знам че Атлетико са много добри в момента, даже са 2-ри в лигата си, пред Барселона са! Но все пак аз съм фен на милан и се надявам Милан да бие, макар и да се по-слабия отбор.никога не отписвай английски отбор знаеш че са корави и не се дават лесно
наистина Байерн са основният фаворит тази година заедно с Реал М![]()
а всички италиански отбори този сезон са доста зле ........................................
Mай трябваше да играя Атлетико ПП/КР 1/1![]()
Здраво ви тресе комара момчета , въртите зара , не си играете , а дано ви върже![]()