И аз се чудя какво прави у замунда , сайт като всеки друг![]()
![]()
![]()
всеки ден влизам там пък не съм обърнал внимание да се тормози , пък рега ми е на xp-то
![]()
дето е пълна щайга
![]()
И аз се чудя какво прави у замунда , сайт като всеки друг![]()
![]()
![]()
всеки ден влизам там пък не съм обърнал внимание да се тормози , пък рега ми е на xp-то
![]()
дето е пълна щайга
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Какъв ти е процесора понеже и5 и и7 стоят на 20-30% на 1080p?"Странно защо" като пусна филм, процесора стои на 1-2%
Флаша прави проблеми когато има паралелни процеси в пъти повече. Когато замунда направи проблем с десетките рекламни флашчета всички останали действия, които до момента са ставали гладко и мазно се затормозяват и стават бавни и насечени. Повечето потребители си ползват машините прекалено повърхностно за да обърнат внимание на тези неща.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи да не влизаме у замунда ли![]()
![]()
![]()
а инък ку разцъкваме някоя мазна нова игрица , тогаз не плаче ли процесорът
Пък видеото направо съ пържи![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Мен не ме интересува колко плаче процесора, интересува ме какво получавам аз и то не е свързано с напъните или възможностите на последния![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз сега се чудя какъв да си взема , но се спрях на лаптопчепоне да може легнал да се работи
![]()
![]()
![]()
Инък нещо не съм доволен от моделите на пазара и ще чакам да излезе нещо новичко![]()
![]()
![]()
![]()
Какви са тези i5,i7 та вдигат толкова много ?Какъв ти е процесора понеже и5 и и7 стоят на 20-30% на 1080p?
Флаша прави проблеми когато има паралелни процеси в пъти повече. Когато замунда направи проблем с десетките рекламни флашчета всички останали действия, които до момента са ставали гладко и мазно се затормозяват и стават бавни и насечени. Повечето потребители си ползват машините прекалено повърхностно за да обърнат внимание на тези неща.
За лаптопи или настолни ?
Аз лаптопите не ги възприемам за компютри, а за фешън играчки, както и таблетите.
Моят току що му пуснах 1080п и движи между 5 и 10%. Всичко останало минава през картата.
Процесора реално шава ако щракам нещо друго, но от самото видео, не.
Предпочитам лаптопчето да ти кажа , щото настолен ку си правиш шъ е за игрици ....а там вече работата отива дебела![]()
Пък и сега са си бая мошнички лаптопчета ,а са по 2-3 килца .....![]()
Даж съм си аресал тъй 15.6 инча![]()
![]()
то без това у кревата няма да искаш по-голямо
![]()
![]()
Пък и за игрици и филми става същоно друго си е дето викате някой настолен с видео карта ТИТАН
![]()
![]()
![]()