Проблемите се усещат при повечко напън, ако просто го ползваш за леки задачки най-вероятно нищо няма да усетиш. Освен това марката е от добрите![]()
Проблемите се усещат при повечко напън, ако просто го ползваш за леки задачки най-вероятно нищо няма да усетиш. Освен това марката е от добрите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ся към асус съм турил поглед ,но очаквам някой нов модел![]()
Инък проблеми може да дойдат от 1000 места![]()
![]()
но нали за туй мож го върнеш
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Знам, ама все пак човека дето е организирал мероприятието е българче, то и на една камара техника пише :ade in china.Ти да не мислиш,че в новия Правец ще има нещо българско ,освен марката му.Това са просто лаптопи по поръчка и всички части ще са внос от Тайван
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не можеш, точно след гаранция се започва, на третата година. Студени спойчици тук тум, някой кондензатор започва да има настроения такива невидими нещица, който симулират софтуерни проблеми![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и китайско да пише , но вече кът че ли е добре да прочетеш Тайван![]()
![]()
много са напред тез момчета с материала
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не никакво значение няма това за мен, внасям продукти и от европа и от Китай, в супер много случаи ако не знаеш ще кажеш, че китайската техника всъщност е "истинската"
От опита като краен потребител, който ползва всевъзможни електронни джаджи никога не съм можел да кажа това се счупи или не го бива понеже е китайско. Ако не го бива то е заради цената, марката или нещо друго , но не и заради произхода.
Сега ако някой запознат може да каже тоя ПРАВЕЦ, с тези характеристики оправдава ли си цената от 1000 лева. Чета някакви I3,5,7, някакви мега-гигабайти ама не вдявам особено. Пък пазара пълен с лаптопчета 700-800 лева от известни марки![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
За цената пишеше, че ще е под 1000лв, ама каква точно ще е, ще се разбере,второ много зависи гаранцията дали си е две години или една година и втората година ако искаш още 50-60 евро.
Ще го видим като го пуснат.
То винаги е било така , че получаваш туй за което си платил![]()
![]()
![]()
Искаш добър i7 и gtx ....значи приготви 2 бона![]()
![]()
то нали за туй за измислили 3 по 3 класа машини
![]()
![]()