В една друга тема вчера писах, че смятам да си купя новия Правец, а като изказване от блондинка, като минат някоя друга годинка комповете, каквото и да им се прави и подобрява все проблеми почват дават.
В една друга тема вчера писах, че смятам да си купя новия Правец, а като изказване от блондинка, като минат някоя друга годинка комповете, каквото и да им се прави и подобрява все проблеми почват дават.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Между другото си абсолютно права, дори се учудвам как си забелязала тази тенденция
Точно понеже съм запознат с този факт съм направил всички възможни проби и комбинации като хардуер и софтуер. Олег си нови вода от 10 кладенеца, но факт е че супер мощни машини не се справят с уж елементарни задания в 21век.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти да не мислиш,че в новия Правец ще има нещо българско ,освен марката му.Това са просто лаптопи по поръчка и всички части ще са внос от Тайван
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те ако не се спрявят, няма да се продават и съответно купуватМежду другото си абсолютно права, дори се учудвам как си забелязала тази тенденция
Точно понеже съм запознат с този факт съм направил всички възможни проби и комбинации като хардуер и софтуер. Олег си нови вода от 10 кладенеца, но факт е че супер мощни машини не се справят с уж елементарни задания в 21век.
Отричаш факти, давам ти реален пример и ти казваш, че не е така.
Без майтап? А новото Бентли като има вибрация при ускорение как се продава?Първоначално написано от Oleg
Те ако не се спрявят, няма да се продават и съответно купуват
Обясни ми сега какво да направя за да ми работи флаша постоянно? Къде да му дам хардуерно ускорение?Отричаш факти, давам ти реален пример и ти казваш, че не е така.
Има ли ? Не съм се возил, не знам дали е такаБез майтап? А новото Бентли като има вибрация при ускорение как се продава?
Ролсът обаче силно ме съмнява да има.
Обясних ти вече какво.
Използвай мозила, сложи си адблок и няма да имаш проблеми. Хрома си е бъгав наистина![]()
Офф човек... мозила е най ама най-лагавия браузер, като правихме последно сайта от фирмата 100 пъти ни казаха, че точно хрома е най-добрия браузер в момента. И колкото и да не ми се иска с него вървят добре най-много неща. Цялата работа, е че ти явно не правиш почти нищо и дори не ти правят впечатление моментите когато лагва.Използвай мозила, сложи си адблок и няма да имаш проблеми. Хрома си е бъгав наистина
Така е с всички марки. Инициативата не е лоша, но не се споменава каква ще е цената. За мен по-интересна ще е ПравецОС - линукс предполагам.Ти да не мислиш,че в новия Правец ще има нещо българско ,освен марката му.Това са просто лаптопи по поръчка и всички части ще са внос от Тайван
Не знам, аз имам един Делл лаптоп вече 4 години никакъв проблем не ми е правил.като минат някоя друга годинка комповете, каквото и да им се прави и подобрява все проблеми почват дават.
Зависи си марката ,че поддръжката и прочие![]()
![]()
щото те ку направят някоя нова машинка ,а не е оптимизирана добре ...то много ясно че нищо няма да работи
![]()
![]()
Само един бъгат драйвер може да ти запали лаптопчето .... за какво да говорим![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.