Във форекса можеш да спечелиш и да загубиш и е хазарт. А колеги кой бизнес НЕ е хазарт?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То винаги е така тамзащо да еба се докарах до тука![]()
бачкаш здраво ,а калпака винаги ти е на криво
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
L1914 (12-03-2014)
Този, който се мисли за Саша Белов точно на строеж бачка и с колегите по няколко масета правят по време на работния ден![]()
![]()
![]()
То ку прекалиш нали знаеш че времето може да спре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опа.. този коментар съм го изпуснала... еми да в академичните години.. но не разбирам защо мислиш, че това е разврат??? Всмисъл да си имаш някой, с който просто взаимно си помагате да се чувствате добре.. но без нищо повече, ми се вижда нещо нормално.. имам друго виждане за това какво е разврат!![]()
Нямам идея, аз хазарта хич не го обичам
Иначе шарените светлини ми правят кеф, но само дотам
А средата не винаги е лоша. Може да се случи и на читави колеги, просто е по-слабо вероятно.