И като имаш 2 години печеливши месеци, защо не изкарваш вече 5 цифри на месец ? Кога ще започнеш, колко още време личната ти преценка ще ти е оправдание ?Не мисля, имам за гърба си 24 от 25 печеливши месеци. Имам и капитал, който чака да личната ми преценка, че търгувам професионално.
Ти си мислиш че е за печалба, защото се водиш по тълпата. Аз предпочитам да си използвам мозъка преди да адоптна нещо което някой друг прави.Първоначално написано от 100
То и логистиката е измислена отдавна, но камионите с турбо, не бяха. А уж все са камиони и все товари превозват. Иди го разбери, тоя къде е учил за инженер и работи по създаването на нещо вече създадено, що за заблуден човек еПървоначално написано от 100
И не веднъж съм казвал, че процента загуба трябва да е спрямо генерираните от системата сигнали. Но явно това ти е убягнало.Първоначално написано от 100
А да влизаш с 1% или по-малко риск на сделка, това е грешка и неизползване на капитала.
А ако повече от 1%риск са много, то системата не струва.
Но все пак аз не се водя по акъла на "големите прота" с 8 цифрените акаунти и Авентадор в гаража и т.н.
Дори не знам дали съществуват такива от индивидуален трейдинг.
Ти ако ставаше, щеше да си трейдър и да изкарваш поне по 50К на месец.Първоначално написано от 100
А аз снощи го написах. Щом повече от 5 години се занимаваш с трейдинг и не вадиш по над 10К на месец, значи си провал и това което правиш, не е начина.
Аз нямам АМГ, защото немога да търгувам очевидно. Затова нямамЛесен отговор, или въпроса ти беше реторичен ?