• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Защо трейдърите губят?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Защо трейдърите губят?

Затворена тема
    Страница 469 от 501 ПървиПърви Предишно ... 369 419 459 467 468 469 470 471 479 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 4 681 до 4 690 от общо 5008
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 25-02-2014 13:33 #4681 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Моля, изберете категория: - Откажи
      Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Не мисля, имам за гърба си 24 от 25 печеливши месеци. Имам и капитал, който чака да личната ми преценка, че търгувам професионално.
      И като имаш 2 години печеливши месеци, защо не изкарваш вече 5 цифри на месец ? Кога ще започнеш, колко още време личната ти преценка ще ти е оправдание ?

Цитирай Първоначално написано от 100
      Не, значи ти не си наясно защо ги взимам, изобщо не можеш да разбереш, че всичко се прави за печалба и че има и други мислещи хора.
      Ти си мислиш че е за печалба, защото се водиш по тълпата. Аз предпочитам да си използвам мозъка преди да адоптна нещо което някой друг прави.

Трейдинга и електрическата крушка са измислени много отдавна, ако искаш да бъдеш гений в някаква област, ще трябва да е нещо ново.
      То и логистиката е измислена отдавна, но камионите с турбо, не бяха. А уж все са камиони и все товари превозват. Иди го разбери, тоя къде е учил за инженер и работи по създаването на нещо вече създадено, що за заблуден човек е

Не говорим за вчера, а за една дискусия дълга точно колкото тая където твърдеше, че като не удряш стопове можело да влизаш с 10%, все пак капитала трябва да се ползва нали?
      И не веднъж съм казвал, че процента загуба трябва да е спрямо генерираните от системата сигнали. Но явно това ти е убягнало.
      А да влизаш с 1% или по-малко риск на сделка, това е грешка и неизползване на капитала.
      А ако повече от 1%риск са много, то системата не струва.
      Но все пак аз не се водя по акъла на "големите прота" с 8 цифрените акаунти и Авентадор в гаража и т.н.
      Дори не знам дали съществуват такива от индивидуален трейдинг.

Аз явно не ставам за трейдър, моя метод е грешен. Къде е твоето амг обаче? От колкото години си в играта вече, отпреди мен, имаш перфектен план, какво липсва??
      Ти ако ставаше, щеше да си трейдър и да изкарваш поне по 50К на месец.
      А аз снощи го написах. Щом повече от 5 години се занимаваш с трейдинг и не вадиш по над 10К на месец, значи си провал и това което правиш, не е начина.

Аз нямам АМГ, защото немога да търгувам очевидно. Затова нямам Лесен отговор, или въпроса ти беше реторичен ?

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 25-02-2014 13:36 #4682 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ами, ако ти си преценил правилно ситуацията, при която си решил да влезеш в сделка защо сделката ти в края на деня е със знак минус?
      Защото това е принцип на пазара, ако всеки път ставаше едно и също пазара нямаше да съществува. Звучи ли смислено това?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

4. 25-02-2014 13:36 #4683 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от stanislavnba Виж мнението
      може ама не мисля че ви стига капацитета за да разберете за какво става въпрос.
      имате поне още 2 години докато разберете и то ако тези 2 години ги прекарате в работа не в глупости.
      И вие като сте го разбрали, защо не изкарвате по 50К на месец ?

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

5. 25-02-2014 13:40 #4684 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Щом повече от 5 години се занимаваш с трейдинг и не вадиш по над 10К на месец,
      Ти не търгуваш ли от 6? Собствените ти сметки идват грешни или...?

----------

Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      И вие като сте го разбрали, защо не изкарвате по 50К на месец ?
      Защото не си спазваме коректно плана, който е с много стопове. Това го казвам сериозно.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

6. 25-02-2014 13:40 #4685 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kmv Виж мнението
      Съгласен съм, никога не съм твърдял и обратното.

Тук явно се въртим в кръг. Едни казват, че да вадиш губещи сделки според нечии (???) правила е правилно. Ами, ако ти си преценил правилно ситуацията, при която си решил да влезеш в сделка защо сделката ти в края на деня е със знак минус? Защото разликата м/у "сгреших" и "задължително е в системата си да имам поне 4 стопа от 10 сделки, така че нп" е огромна. А да сгрешиш е част от бизнеса, но да четеш грешно пазарната ситуация в 60% от случаите и да твърдиш, че това е нормално за най-добрите трейдъри, това за мен не е правилно.
      Важното е, че големите прота правят големи загуби. Ако искаш да си голямо ПРО, ще трябва да правиш и ти загуби
      Тва е, друг вариант няма
      Даже ако вземеш да не губиш, нарочно трябва да започнеш да контриш, че иначе ще те отлъчат от групата на големите ПРО-та

Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

7. 25-02-2014 13:40 #4686 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      JaY_Z
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      JaY_Z не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите Аватара на JaY_Z
      Начислени плащания
      2,182.05 USD
      Благодарности
      1 647
      Благодарили са му 6 396 Пъти в
      3 389 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kmv Виж мнението
      Съгласен съм, никога не съм твърдял и обратното.

Тук явно се въртим в кръг. Едни казват, че да вадиш губещи сделки според нечии (???) правила е правилно. Ами, ако ти си преценил правилно ситуацията, при която си решил да влезеш в сделка защо сделката ти в края на деня е със знак минус? Защото разликата м/у "сгреших" и "задължително е в системата си да имам поне 4 стопа от 10 сделки, така че нп" е огромна.

правя втори опит.....и толкова....че бързо се умарям като мисля.....

за да прецениш ПРАВИЛНО дадена ситуация освен време и опит трябва да си наясно с ВСИЧКИ ФАКТОРИ....да ги претеглиш за да видиш кои ще доведат до вариант А или вариант Б....това е доста трудно дори в статична среда камоли пък в динамична.....това е като да определиш къде ще падне снежинката - дъл на земята, дъл на покрив.....ма дъл нема задуха вятър и да я прати на майната си или пък ще изпече слънце и ще се стопи.....очевидно няма как да си наясно с всички фактори за да вземеш правилното решение...защото пак повтарям в таз динамична среда няма правилно и неправилно - има ама ако гледаш графиката в лево...
      << ordo ab chao >>

....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
      Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

8. Следните 2 потребители изказват благодарности на JaY_Z за полезния пост:

kmv (25-02-2014), albagpipe (25-02-2014)

9. 25-02-2014 13:41 #4687 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Важното е, че големите прота правят големи загуби.
      Има два варианта - те да глупави и да са прота или ние да сме глупави и да НЕ сме прота На кой ще заложим?

Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

10. 25-02-2014 13:43 #4688 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ти не търгуваш ли от 6? Собствените ти сметки идват грешни или...?
      Е 6 де, 6 Кое е неясното. Аз съм си признал отдавна пред себе си, че не ставам за трейдър, но и не ми допада, някой друг който също не става, да ми казва, да ме упреква какво правя, след като не е по-добър и не разбира ценовото движение, което пък аз за разлика, съм се постарал да разгледам доста подробно и да се запозная.

Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

11. 25-02-2014 13:44 #4689 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      това е като да определиш къде ще падне снежинката - дъл на земята, дъл на покрив.....ма дъл нема задуха вятър и да я прати на майната си или пък ще изпече слънце и ще се стопи.....очевидно няма как да си наясно с всички фактори за да вземеш правилното решение...защото пак повтарям в таз динамична среда няма правилно и неправилно - има ама ако гледаш графиката в лево
      Много добра аналогия е това, дори не е преувеличена в примера със снежинката

Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

12. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    13. 25-02-2014 13:44 #4690 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Защото не си спазваме коректно плана, който е с много стопове. Това го казвам сериозно.
      Не можеш да си спазваш плана, а ми казваш на мен, че това което изтъквам е грешно ?
      Това май хипокрит му се викаше във филмите

Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

Затворена тема
    Страница 469 от 501 ПървиПърви Предишно ... 369 419 459 467 468 469 470 471 479 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти