трябва да намерим цаката да спрем да губим във форекса и направо ще е супер![]()
трябва да намерим цаката да спрем да губим във форекса и направо ще е супер![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сайт от където намерих определени сетъпи//сигнали беше изкарана статистика. След това пак такива числа срещнах в друг сайт като прилежаща информация за прилаганият подход, отделно и от уебинари...то не точно уебинар колкото като дейли ъпдейт какво е направено на пазара като сделки с причини.
Като приложих на бактест описаните правила, нещата съвпаднаха.
Прочети цялата тема, има много съвети защо трейдърите губят, може и да намериш цаката. Според мен губят, защото не спазват ММ.трябва да намерим цаката да спрем да губим във форекса и направо ще е супер
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко е, за да има и такива, които печелят. Няма как иначе...
Така е ! Не може всички да печелят! Трябва да има и губещи,
А сега се опитай да проучиш самите хора за да откриеш разликата. Когато искаш да намериш доказателство дори за най-налудничавото твърдение....просто влез в youtubeСайт от където намерих определени сетъпи//сигнали беше изкарана статистика. След това пак такива числа срещнах в друг сайт като прилежаща информация за прилаганият подход, отделно и от уебинари...то не точно уебинар колкото като дейли ъпдейт какво е направено на пазара като сделки с причини.
Като приложих на бактест описаните правила, нещата съвпаднаха.
Аз съм намерил и по-обещаващи сайтове, 99% постигат хората, има и статистика, хората не съм ги виждал и не знам какви са, но щом казват, че е така значи е така
Искаш ли да ти пратя на лично малко бактест резултати, от времето когато бях на 1000% убеден, че това, което съм тествал ще стане наживо?![]()
Резултатите не ме възнуват. По-важно е какви са ти били правилата за вход/изходПървоначално написано от 100
Искаш ли да ти пратя на лично малко бактест резултати, от времето когато бях на 1000% убеден, че това, което съм тествал ще стане наживо?
Тях кажи какви са.
А хората ме интересуват толкова, колкото ме касае и кой е произвел чука в магазинаТ.е. изобщо не ме вълнуват.
п.п. Аз знаех още преди тестовете, че не мога да постигна наживо това което е на тест. Така, че все тая.
Преди малко за проба прегледах еврото за февруари, какво ще стане ако взимам всеки сетъп, без значение дали е сигнал или не.
Получи се страхотен резултат. Още първата седмица отчетох 11стопа по 15-20пипса и едва 6 печеливши, като две от тях бяха затворени на нула
Т.е. стига да искам, мога да си нареждам загубите една след друга. Къде по 10, къде по 15 къде по 20пипса. Виж с печалбите не стои така въпроса. Сега при теб може да е обратното и щом можеш да губиш в 7 от 10, просто ще обърнеш входа на сделките, но аз не знам как
Затова ще се придържам към това което ми дава 8 от 10 на плюс, а не това което ми дава 3 от 10 на плюс.
----------
И дай линкове към тези с 50%-те Които твърдят че това е начина и трябва половината сделки да са загуби.
И щеше да обясняваш как да се бектества, как трябва да се изгради система. Мина сигурно месец, още не си го направил. От философстване и отричане без представяне на някакви практични неща, файда няма
Последна редакция от Oleg : 25-02-2014 на 23:21
Олег, ще прескоча преувеличенията за 3/10 и т.н. и ще наблегна над този момент:
Сигнала си е сигнал, сетъпа или е сигнал или не е. Освен ако се изказваш неправилно това значи, че в тестовете ти има голямо количество субективизъм под формата на избор на сигнали съзнателен или подсъзнателен. И точно с подобна идея ти предложих да ти покажа моите бактестове, които направени с Ф12 и т.н. всичко както си му е реда уж и приличаха страшно много на твоите, които сега показваш. Тогава мислих точно като теб, ще познавам 80+%, нали и на тест е така? Отне ми доста време да разбера защо не седят така нещата и да сменя перспективата.какво ще стане ако взимам всеки сетъп, без значение дали е сигнал или не.
Наскоро един от трейдърите, които следя каза - да възможна е 80 дори отгоре успеваемост, но за съжаление сетъпите, с които се постига са достатъчно малко за да се докараш до положение, при което в търсене на някаква псевдо сигурност и душевен комфорт да печелиш в много пъти по-малко отколкото ако тъгуваш нормално. И когато тръгнеш по този път и стигнеш до поредицата от 3-4 или повече поредни стопа, което е неизбежно, тогава рискуваш далеч повече психологически срив.
Добре, дай си тестовете, но искам да разбера правилата които стоят зад получените резултати.Първоначално написано от 100
И точно с подобна идея ти предложих да ти покажа моите бактестове, които направени с Ф12 и т.н. всичко както си му е реда уж и приличаха страшно много на твоите, които сега показваш. Тогава мислих точно като теб, ще познавам 80+%, нали и на тест е така? Отне ми доста време да разбера защо не седят така нещата и да сменя перспективата.
Малко малко, колко да са малко ?Първоначално написано от 100
Наскоро един от трейдърите, които следя каза - да възможна е 80 дори отгоре успеваемост, но за съжаление сетъпите, с които се постига са достатъчно малко за да се докараш до положение, при което в търсене на някаква псевдо сигурност и душевен комфорт да печелиш в много пъти по-малко отколкото ако тъгуваш нормално. И когато тръгнеш по този път и стигнеш до поредицата от 3-4 или повече поредни стопа, което е неизбежно, тогава рискуваш далеч повече психологически срив.
Говори в цифри, брой сигнали за месец.
За психологическият срив не се тревожи, не съм от захар
Говори за техническата част.
И този трейдър, трейдър ли е или му се иска да е такъв ?