Аз искам да попитам как се търгува с тези опции? Как се отваря самата позиция. Има ли тема във форума по тази тема изобщо?
Аз искам да попитам как се търгува с тези опции? Как се отваря самата позиция. Има ли тема във форума по тази тема изобщо?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Бях аз ...още бягам от златото(сети се защо) парен и таратора духа, дет се вика
Бях и даже с Мамута се заговорихме и той вика пускай дълго...ама аз неее, бягам да шортя гейшата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз нарочно - да те видя как ти се отразяват градусите - нали спомена одеве за гледане на филм с пуканки, а с тия двете върви и нещо течно, та... да те видя колко носиш и колко забелязваш нередностите...Разбрах, че никой не ми е обиден и че е станало неразбиране. Модераторът, може да мести ида трие знам. Понеже не съм запознат с това какво точно е станало и предполагам, а и не ми се чете 1000 коментараназад в темитеим където са го пусали това.
Ели, не ми викай Краси. Имам ник, казах как ми викат и приятелите.
Май имаше такава тема за опции - да не прекаляваме все пак тук...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Миналата седмица ревах, че съм се превцакал с късите и чакам дълго. От тогава само на това си държа като латерна![]()
Ами четете, де ...зависи и кой ти е брокера ти и какво и как предлагаАз искам да попитам как се търгува с тези опции? Как се отваря самата позиция. Има ли тема във форума по тази тема изобщо?
http://trader.benchmark.bg/trade_basics25.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
здарвей Ели , благодаря за доброто посрещане , минавам за малко ..
Алба е невъзпитанакаквото и да направиш за нея - все и е недостатъчно , да се спори ....няма смисъл
Нека сега гледа златото и дано го вземе при първа корекция , ако може .
Можеш да затовриш опцията си по всяко време , когато ти пожелаеш .
----------
това е точно така и аз така знам............
Аз че нося, нося, ама лошото е че понякога се оливам и не нося. Я иначе да правилно, бирата с пуканките, си беха наред. Сега има само бира, пуканките ги изядох. Филма свърши. Пуснах си друг. Казва се ФОРУМ.Аз нарочно - да те видя как ти се отразяват градусите - нали спомена одеве за гледане на филм с пуканки, а с тия двете върви и нещо течно, та... да те видя колко носиш и колко забелязваш нередностите...
Май имаше такава тема за опции - да не прекаляваме все пак тук...![]()
Не е съвсем така. Говориш за американските опции, макар че не знам дали има много мераклии, които да търгуват европейски опцииздарвей Ели , благодаря за доброто посрещане , минавам за малко ..
Алба е невъзпитанакаквото и да направиш за нея - все и е недостатъчно , да се спори ....няма смисъл
Нека сега гледа златото и дано го вземе при първа корекция , ако може .
Можеш да затовриш опцията си по всяко време , когато ти пожелаеш .![]()