Ми супер!...Билинджъра съм го пуснала още преди няколко дни, заради твойта стратегия с двата чука, но не е задължително да стигне до болинджъра или може да го стигне но на по-късен етап, което ще промени нивата му. Като гледам графиката почвам да гледам от големите графики надолу, така че и седмична съм я видяла. Ето пак да покажа какво виждам аз на нея, пък всеки да я вижда както прецени.
Както си пуснала и тренд линията, той изводът се натрапва от само себе си...
Пък ако вземе че я пробие...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Освен Болинджър имам и Keltner channel (сините), който имам основания да смятам, че също добре важи, а той пък е достигнат точно - на едната графика, че на другата е с по-различни параметри. Остава само да пусна и ЕМА89. И да чакаме да отвори пазара да разберем истината.
........
Червената трендлиния кой е казал, че точно следващата седмица трябва да го стигне? И другата - бялата тендлиния, която съм пуснала, също е много яка според мен, та ще видим коя по по най..Жалко само, че американците са почивка утре и сигурно нищо на никъде няма да тръгне
, ще трябва вторник да чакаме...
Последна редакция от Eli2356 : 16-02-2014 на 13:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (16-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пуснах я, но при мен не изглежда малко по-различно на месечна. Какви са параметрите й на теб? При мен е Период 89, метод Simple, приложи за Close. И пак е на Инстафорекс - реална. Да не би твойта да е на демо, че има разлики между двете.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Зависи на коя платформа я гледаш. При различните брокери вярно изглежда различно - и аз не знам защо.
Уж настройките са еднакви. Тази е на Инстата.
Всички индикатори ги гледам на инстата, струват ми се най-точни.
аз лично ЕМА 89, не съм ползвал до сега, като определящо. Така че ми е и по труно да разботя с този иструмент. Базирам си мнението на други индикатори. и наблюдения.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ами кой както е свикнал. Аз по принцип се стремя графиката ми да е колкото се може по-чиста, възможно най-малко шаренийки.
Като ми свети като коледна елха, не мога да видя изобщо накъде върви цената...
Но трябва все пак да имаш някакви ориентири.
Тези са ми най-неангажиращите зрението, оставят ми полето достатъчно чисто, че да го виждам.![]()
Ми и мойта на Инстата де - нали написах по-горе, на реална сметка, Moving average. И параметрите написах, не знам защо има разминаване. Ето как изглежда при мен - има доста разминаване долу при последните барове - твойта добре ги подпира, мойта даже не ги докосва.
Аз също съм установила, че незнайно защо на Инстата индикаторите показват най-точно.
Пп Тук на месечна вече виждаме и достигната среда на Keltner chanel освен бялата трендлиния... така че поживьом, увидим ще има ли още нагоре и колко преди по-значителна поне корекция надолу...
Последна редакция от Eli2356 : 16-02-2014 на 13:58
Моите параметри саМи и мойта на Инстата де - нали написах по-горе, на реална сметка, Moving average. И параметрите написах, не знам защо има разминаване. Ето как изглежда при мен - има доста разминаване долу при последните барове - твойта добре ги подпира, мойта даже не ги докосва.
Аз също съм установила, че незнайно защо на Инстата индикаторите показват най-точно.
Пп Тук на месечна вече виждаме и достигната среда на Keltner chanel освен бялата трендлиния... така че поживьом, увидим ще има ли още нагоре и колко преди по-значителна поне корекция надолу...
метод : exponential,
приложи за: close
отместване : 0
затова викаш си сложила 1327 за обръщане а? ще видимдовечера не мисля след един да оставам, ама азиатската няколко дни връщаше назад доста и подвеждаше хората.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,