Не се притеснявай, бръщолеви си... в бръщолевенето понякога се ражда истинатаСамо че това вимпелче на М30 нищо не ми говори засега в дългосрочен план, но карай.... има време да видим истината следващата седмица
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Този Випел е на М30, така че той не ме притеснява толкова много. единствено ще ми помогне да се ориентирам ако пускам късо колко ще е корецииката(изобщо ако има такава).
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
За 1340 има някаква вероятност, дори и за 1355 - пресечката на двете линии на месечна отгоре, но за 1400 забрави тоя месец, че и следващия... поживьом, увидим все пак, но не и сегашния месец.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
1400 си е далечна дестинация. изобщо не я очаквам да стане този месец. незнам дали даже и другият ще я стигнем, ако направи някоя корекция, щото тогава ще има и колебание.
Няма да има такава - аз пък гаранция ти давам - нито корекции, нито корекцийки. До (1)800 - право нагоре.![]()
Ели, ама се оказва, че не било никак лесно. То и за това си трябва талант![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С какво гарантираш? ако пък нещо се закучи работата?
----------
еми не е дааз си мисля даже, че спамерите са хора с висок коефициент на интелигентност. не е лесно то 2-3 поста и да разбереш темата та да напишеш нещо по нея.
друг е вариантът когато пишат каквото и да било.![]()
и до 1400 какво мислиш да правиш ... с тия (без)корекции няколко месеца??? защо ще има колебание и кога?
Да ти дам малко от моя, че май го имам в изобилие...![]()
.. пък поизпълних нормата тук за месеца....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то тея гаранции мога и сам да си ги сложаискам факти, факти иначе ще псуакм жалби, жалби жалби
----------
аз ако знам Ели до сега да не пиша коментари във форума. всичко се базира на очаквания. по скоро си мисля около 1340, да се пробва да върне нещо. ще видим де. както казах само прогнозирам.и до 1400 какво мислиш да правиш ... с тия (без)корекции няколко месеца??? защо ще има колебание и кога?