Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е много ясно. ще се изгуби следата иначе ходи доказвай след това![]()
Ти това триъгълниче триъгълниче мислиш ли, че ще избута до 1400, като подмине 1340 зоната?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз вече на тея не им вярвам. миналата седмица за уикенда дава същата прогноза, че ще има спад ама се оказа доста по различно от това което показват.
----------
супер ще има за какво да полафимче аз винаги гледам и другите какво мислят да видя има ли хора на моето мение. може да си пускам каквото съм решил, но е хубаво да видиш още някой на твоето мнение.
Хубаво движение при затварянето
Аз го приемам като желание за надоле, ама чак около 1306 ше е потвърждението или отказа
И вече по-категоричното 1282
Ама с този бенк холидей на УСА-то утребалига коши стане
да бе намериха и тея кога да почиват. аз не мисля обаче че ще има за надолу както казваш ти. и да има ще е макс 10 долара което е горе долу до 1310.
Тц... с нещо по-така все пак... като бабка-първокласничка с пълна глава например..... знаеш ли какфи факти ще ти издокара
- ще повярваш и че до 3000$ ще отиде без корекция. После и електронни жалби няма да има нужда да пускаш.
----------
Бе не е зле да следиш изкъсо нещата, да си местиш по-нагоре стопа примерно... само това мога да ти кажа, щом си решил да я правиш дългосрочна дългата/те - че на това важно седмично-месечно ниво, при толкова много покачване след довчерашен голям спад, малко-малко... сещаш се - едва ли ще надкара още много и то без корекция, и то най-вероятно голяма. А не е изключено и да си продължи низходящия тренд в дългосрочен план.
----------
Даже по-скоро може да има първо още нагоре до около 1333 максимум (за заблудените все още купувачи да ги изчакат да се накупуват още малко) и оттам да ги фраснат надолу.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-02-2014 на 15:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз съм си заложил нивата за постигане. това не означава, че ще остава от поглед нещата. като се прибера постоянно превъртм разни варианти. През деня от телефона, докато съм на работа.
Ние докато ги превъртаме, те пък си се въртят вариантите и хич не им дреме ние как ги превъртаме.Кефи ме, че си излязъл на добра печалба в момента, но ще е жалко ако допуснеш пазара да си я вземе обратно, затова ти казах да гледаш внимателно, да не допускаш това да се случва. Защото няма по-тъпо нещо от това да си на добра печалба, да изпуснеш момента да си я прибереш и после да чакаш дни/седмици и т.н. да иазлезеш пак на печалба, ако излезеш въобще и ако акаунта е оцелял междувременно.
А ако е много добра печалбата и да я изтеглиш най-добре, че пак може да отиде зян при някоя от следващите сделки. Аз поне така смятам да правя оттук-натам.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz