Ми то и на пазара се правят такива особено като дойде сезона на дините![]()
![]()
колко бусве с пари се събират на едно място ако знаеш
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Мен ако питаш, очаквам една скучна седмица с движения между вчерашното дъно и връх - 1241-1266. Да видим дали за пореден път ще се окажа права - никога не е късно човек да сбърка все пак.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Ти може и да се окажеш права ама, чак цяла седмица нещо ми се вижда далече това. Като прелиствам фреймовете мисля че 1270-80 си е определящо ниво. Пък predator-e това 1333 сие доста далечна граница май още а?![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми че Ели ще го гъделичка отдоле да расте![]()
![]()
Тука си подписах присъдата Ели пускам си това http://www.youtube.com/watch?v=TG9Mh9pg6nc
и сядам да те чакам да я изпълниш![]()
![]()
![]()
![]()
Ъм... то без да искам казах не само за следващите 1-2 дни, ми за цялата седмица. Сори - има и скучни моменти на пазара. Това все пак не е окончателното ми мнение за седмицата - казах тия дни съм малко далеч от пазара - карах скейтборд по белите писти тия дни и главата ми е още малко омотана от това преживяване.Но понеже първият поглед почти никога не ме лъже... ми с една дума - за момента не дръжте дългосрочни позиции.
Пп: Къф сериал бе - появи се един Мамут дето още с появата си почна да ме дразни и веднага сериал.По-скоро 2-ра поредица серии на междугалактически битки бих го нарекла.
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2014 на 00:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз съм затворил златпто, но чакам да видяна къде, ще се запъти, но чак пък цяла седмица ..... Не мисля. Ако не поне ще гледаме само![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Това още като му прочетох заглавието и реших да не го гледам - "Тoday is the good day to die" - аз ли да умирам днес бе, какво намекваш??? Аз съм безсмъртна, ако не знаеш още.ми че Ели ще го гъделичка отдоле да расте![]()
Тука си подписах присъдата Ели пускам си това http://www.youtube.com/watch?v=TG9Mh9pg6nc
и сядам да те чакам да я изпълниш![]()
![]()
Кво да изпълнявам?Стига сте ме обърквали вече... чакай малко като се освестя да видиш какво ти се пише.
![]()