Аз от няколко месеца рева като магаре, че след като САЩ си намалят стимулите и това не срина златото ще обърне на север...Уф като го гледам...по-добре да не го гледам. Че как го бях усукал дълги от 1258, а то ми обра стопа на няколко долара в началото на месеца и сега му виждам само подметките, докато бяга по баираОт тогава дневен бар на червено не се е появявал. Този месец може и това да ми е сделката
То в момента тъкмо е тръгнало да катери! Пускай няколко дълги и не ги пипай с месеци....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (14-02-2014)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Според мен тръгнаха дълги,
надявам се към 1400![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Споко, и аз съм горе-долу така на Dow Jones, не си сам в злощастната си участ.Уф като го гледам...по-добре да не го гледам. Че как го бях усукал дълги от 1258, а то ми обра стопа на няколко долара в началото на месеца и сега му виждам само подметките, докато бяга по баираОт тогава дневен бар на червено не се е появявал. Този месец може и това да ми е сделката
И аз май няма да пипам Дау до края на месеца
А ми бяха точно от дъното в началото на месеца дългите - 3 броя, но ги затворих много рано.. на малък + все пак де... случва се.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 14-02-2014 на 15:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
D-12 (14-02-2014)
Последна редакция от djdobi : 14-02-2014 на 16:33
Eli2356 (14-02-2014)
Щом ще се оплаквате и аз да се присъединя и аз бях така при дакса, удари ми стопи и сега 450 пункта нагореСпоко, и аз съм горе-долу така на Dow Jones, не си сам в злощастната си участ. И аз май няма да пипам Дау до края на месеца А ми бяха точно от дъното в началото на месеца дългите - 3 броя, но ги затворих много рано.. на малък + все пак де... случва се.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тук пишат повече момичета, но едно по-често - ако имаш предвид него, не се е наредило на опашката за злато - има си достатъчно вече, а и както обичат да крадат златни накити направо от шията - стига толкоз... засега.(по-скоро иска да продава)
И аз мисля, че му е време за истинска "корекция", djdobi, но чак следващата седмица - за днешната не остана много време да започне и да се осъществи.
----------
А и да се размръзнат американците малко - сега китайците са на ход.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 14-02-2014 на 16:17
Градски, нищо не пипам без сигнал. Ще си чакам, като му дойде времето. Инструменти за търгуваме в промеждутъка, колкото искаш. Така че от липса на пазарни емоции не се оплаквам. То и на Новозеландеца ме боцна по сходен начин, ама здраве да е. Другите да излезат на порядъчен плюс, ще съм доволен. И все пак е петък, и все пак е празник на пияндурниците и на влюбените, и все пак жената си купи нещо, което го е искала от много време и като се прибера се надявам да е ухилена до уши и благосклонна...и все пак е петък![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
до тук добре - ай в понеделник - още $20-$30 отгоре
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,