Да разбира се аз моя избор сам го направил но понеже тук си говорим и сме свикнали доста от нас да казваме от къде са ни позициите,за това те попитах според мен е съвсем в реда на нещата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По случай края на борсовата седмица почна по малко да завива надолу Злото.
Но май няма да е дълбока корекцията...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега, много те уважавам, но може ли ПОНЕ точки да слагаш? Че така с големи мъки схващам това, което трябва да уважавам.
----------
Колега, браво и на теб!
Това ли ти бяха таргетите:
и 1424.
Но не съм съгласна, че в понеделник ще има още 20-30$ отгоре. По-скоро го виждам 10$ надолу - като за начало.
----------
Защо мислиш така пък и ти? Нещо нива/съпротиви/подкрепи, чукове виждаш или... по Интуиция?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
един ПОЛОЖИТЕЛЕН гап при отварянето на Азиатската сесия - ИДЕАЛНО ще пасне на графиката
Moже колежкеКолега, много те уважавам, но може ли ПОНЕ точки да слагаш? Че така с големи мъки схващам това, което трябва да уважавам.
----------
Колега, браво и на теб!
Това ли ти бяха таргетите:
и 1424.
Но не съм съгласна, че в понеделник ще има още 20-30$ отгоре. По-скоро го виждам 10$ надолу - като за начало..Сега това да ти е проблема дет са вика точките.Тоо аз не мога си схвана някой път ,че на другите няма а им е трудно ли.Пък и не мога да схвана къде да си слагам точките ама айде
не само заради теб ами и заради себе си ще пробвам
----------
От твоята уста в божиите уши.Ще бъде приятна,ама мнооого приятна гледка![]()
Този петък до момента не бих казал, че имаме корекцияГрадски, нищо не пипам без сигнал. Ще си чакам, като му дойде времето. Инструменти за търгуваме в промеждутъка, колкото искаш. Така че от липса на пазарни емоции не се оплаквам. То и на Новозеландеца ме боцна по сходен начин, ама здраве да е. Другите да излезат на порядъчен плюс, ще съм доволен. И все пак е петък, и все пак е празник на пияндурниците и на влюбените, и все пак жената си купи нещо, което го е искала от много време и като се прибера се надявам да е ухилена до уши и благосклонна...и все пак е петък.
Ако не направи ще си отложа входа за понеделник.
п.п. Май е време да се настройвам за празничната вечер...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rolld (14-02-2014)
Не мисля, за сега съм на дълги с лимит 1409. Там е моментът в който ще обърне, за ново дъно.
----------
За златото препоръчвам да не ползвашМ15. Пък и по принцип аз не я харесвам като опция.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз също много,много не и се кефя за златю,амав определени моменти по-рано може да ти даде индикация,както в момента прави нещо като троен връх и може дда паднем до 1314-1311 примерно.
Kaisyn,
нали се сещаш колко продължително би било във времето подобно движение.То не би се случило за една, две или дори три седмици.
Посочих това число, разглеждайки месечния ТФ.
Ако си направиш труда да го разгледаш внимателно, може и да си промениш позицията.
Ето ти една картинка като храна за размисъл:
![]()