Виж, преки съвети за откриване на позиции никога не слушай.
Независимо кой какво ти казва.
Тук изказваме мнения, но не ги възприемай като съвети за откриване на позиции.
Дали да пуснеш или не - сам трябва да си вземеш решението, на основание на собствения си анализ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май бая съдрани мечи кожи ще има...................................
Златото разшири ръста си, след като инвеститорите са повишили притежанията си в златни фондове
14-02-2014 14:00:27
Златото е на път да отчете най-големия си седмичен ръст от октомври, след като по-слабите икономически данни за САЩ подкрепиха търсенето на инвестиции в сигурни активи. Освен това стана ясно, че притежанията в най-големия борсово търгуван фонд за търговия със злато са достигнали 2-месечен връх. Спот цената на златото се повиши с 1.4% до 1 318.08 долара за тройунция през днешния ден. Независимо че перспективата Федералният резерв на САЩ да изтегли стимулите към икономиката доведе до спад в цената на метала с 28% през 2013 г., започнало през януари редуциране на покупките на облигации от FED доведе до сътресения в развиващите се пазари и до засилено търсене на сигурни активи. Златото поскъпна с 8.5% от началото на годината заради опасения, че икономическият растеж в САЩ може да забуксува.
а , дори и на реалния сървър ,никои не би им изплатил такива печалби ..........Колеги здравейте, искам да попитам дали има хора сред вас които са търгували златото в телетрейд, защото преди няколко дни им се бъгна платформата и златото стана на 72$. Аз нямам отворена позиция и не можах да отворя, но ми е интересно дали някой от вас който да е спечелил и дали са му изплатили печалбите ?![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Покачването на златото продължава бавно и славно без много главоболиянаближава съпротивата 13020/25
много месеци го чакаха ама нямаше как да купуват на силния тренд,сега им се е паднало ....................Покачването на златото продължава бавно и славно без много главоболиянаближава съпротивата 13020/25
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Дивергенция на Н4 и дневна по CCI, Доджи с голям обем на Н1, Фибо ниво 23% от големия спад от октомври 2012, ... Какво има за чудене, че е длъжно поне да коригира. А за обръщане на тренда... акулите на Дизела решават дали да тестват 3-ти път дъното.![]()
Последна редакция от djdobi : 14-02-2014 на 16:23
Eli2356 (14-02-2014)
Нито злато, нито каквото и да било не бих търгувала в Телетрейд.Колеги здравейте, искам да попитам дали има хора сред вас които са търгували златото в телетрейд, защото преди няколко дни им се бъгна платформата и златото стана на 72$. Аз нямам отворена позиция и не можах да отворя, но ми е интересно дали някой от вас който да е спечелил и дали са му изплатили печалбите ?
Това е пълнен абсурд. Не знам как си се набутал при този брокер, ама много има да пищиш.
Обсъждали сме го и сме споделяли в темата за форекс брокерите, ако искаш, прочети там впечатления на бивши клиенти.
Уф като го гледам...по-добре да не го гледам. Че как го бях усукал дълги от 1258, а то ми обра стопа на няколко долара в началото на месеца и сега му виждам само подметките, докато бяга по баираОт тогава дневен бар на червено не се е появявал. Този месец може и това да ми е сделката
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
много ме страх мене да го барам тва злато ... всеки път ми излизат криви сметките ....