Абе че ще пада ще пада ама според мен тепърва коня ще си разиграва,и в този ред на мисли ще почне с някакъв бичи номер
Абе че ще пада ще пада ама според мен тепърва коня ще си разиграва,и в този ред на мисли ще почне с някакъв бичи номер
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И според мен има да прави нагоре корекция по седмична.Въпрос на време е това да се случи.От кои нива обаче ще тръгне неможе да се каже,но ако падне до 1133 ще товаря здраво с дълги,но до там не пипвам къси.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То с това темпо ще да е към края на месеца.Нищо тъкмо за мартениците.Иначе,за късите си прав.Спицифична ми са види ситуацията че меца докато се нахрани за да натежи достатъчно тоз ... бик ще подскача из коридата
![]()
Последна редакция от rolld : 03-02-2014 на 05:12
Hello everybody!Щастлива седмица и месец!
Понеже тук сме на любимата ми трендлиния на месечна, която го спря нагоре миналия месец, реших да пусна една пробна къса от 1247.60 - би трябвало да върне малко или много. По-скоро много. И понеже пълната каша (разбирай рейнджа) очаквам да продължи още известно време, лимита ми засега е доста близък.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 03-02-2014 на 15:23
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Незнам, колко ти е близо лимита, но ти препоръчвам да е около 41 някъде, ако тръгне да пада отиваме на тест на 42 и много верятно да направи нов тест на зоната 38-40, и очаквам пробив, вече, тъй като 3-4 пъти се опитва да я пробие
http://www.mql5.com/en/charts/139678...ral-markets-as
Пп: По принцип очаквам да стигне до към 1253 преди повече надолу.... затова ми е доста близък лимита.
А и трябва да излизам спешно, затова нямам много време да го мъдря в момента и предпочитам по-близкия, но сигурен лимит.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ехе, туй много голям фрейм бе, Ели! Някой съфорумци може още да не са били родени на първите барове от графиката.Hello everybody!Щастлива седмица и месец!
Понеже тук сме на любимата ми трендлиния на месечна, която го спря нагоре миналия месец, реших да пусна една пробна къса от 1247.60 - би трябвало да върне малко или много. По-скоро много. И понеже пълната каша (разбирай рейнджа) очаквам да продължи още известно време, лимита ми засега е доста близък.
[/IMG][/URL]
Какво ще го правим това златце бе, миналата седмица ми изджаса стопа и пак се върна в някакъв рейндж. Сега още съм в несвяст и се отръсквам...нов месец нов късмет, а аз си чакам сигнал за покупки...когато и да е![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ехе, туй много голям фрейм бе, Ели! Някой съфорумци може още да не са били родени на първите барове от графиката.
Какво ще го правим това златце бе, миналата седмица ми изджаса стопа и пак се върна в някакъв рейндж. Сега още съм в несвяст и се отръсквам...нов месец нов късмет, а аз си чакам сигнал за покупки...когато и да еГолемите обаче са по-важни от малките, туй то - природен закон! Макар и само на пръв поглед. Като не са били родени сега като са родени нали имат очи - да гледат историята, да се учат и да преценяват - и дано имат достатъчно акъл, че да е правилна преценката им. Ще пиша повече като се върна.
Последна редакция от Eli2356 : 03-02-2014 на 16:08
на това злато въобще не може да му се определи посоката ...... не че търгувам с него но само го следя ...миналата седмица тръгна надолу сега нагоре .....
================================================== =
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark