Аз лично смятам да си запазя късите.На дневна вече се вижда началото на мечата свещ.Ели ще и подхвърля колкото си иска сандвичи от моите че и гювече ще и направя няма проблем .Бика ще да поугъне врат надолу тоя път ми са види поне до 1241 някаде
Аз лично смятам да си запазя късите.На дневна вече се вижда началото на мечата свещ.Ели ще и подхвърля колкото си иска сандвичи от моите че и гювече ще и направя няма проблем .Бика ще да поугъне врат надолу тоя път ми са види поне до 1241 някаде
Последна редакция от rolld : 04-02-2014 на 01:27
... не беше редно все пак да издаваш толкова лични неща тук
.. доброто е, че трансформирам сексуалната си енергия в търговска и споделям ценните си проникновения тук
Пп Да се молим да не се намери някой, който да ме задоволява сексуално, че тежко и горко на форума![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2014 на 01:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели , аз изказах предположение само...
от де да знам, че било лично
аз пък се опитвам да трансформирам мойта сексуална енергия в трейдърска
П.П.
ама не успявам![]()
Последна редакция от MAMYTA : 04-02-2014 на 01:29
Ми имайки предвид, че аз съм си мечка по начало и на всякъде, мед ти капе от устата.![]()
Пп Какво да правя като не съм КРАВА - все пак трябва да има противоборство на пазара![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Колко добре казано. Ами слава на БОГА .Благодаря му за всичко. Обаче мамута ще се окаже прав май виждам мечо дожи и затварям и аз
Последна редакция от rolld : 04-02-2014 на 01:46
Внимавай с предположенията следващия път, да не улучиш пак нещо лично случайно.
И ти като мен значи...
Ще успееш, споко, щом аз успях, най-вероятно и ти. Ако не се разсейваш със *екс разбира се като те знам колко обичаш сладичкотокекс де.
За болднатото за момента не мога да коментирам друго, освен че няма нищо даром на този свят - дори и бонусите на Инста![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз му благодаря за всичко, което е благоволил да ми даде, Rolld. И се надявам да ми даде още, ако благоволи. Нищо добро не се случва на този свят все пак ако Бог не благоволи. Мисля че с теб си приличаме в това отношение - вярата в Бога.
Пп: И да ми прости грешките, които съм сътворила досега, понеже са били от невежество, не нарочно.
----------
Ее, хайде - спокойна съм вечеНадявам се и ти.
----------
Мамута е за нагоре бе - мечо доджи е за надолу! Какво се опитваш да кажеш?
............
Оф, оставям ви да си казвате и мислите каквото си искате - прекалено много простотии ми се събраха за днес не само в тоя форум. Утре мисля да го гледам сериозно и наново!
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2014 на 01:53
rolld (04-02-2014)
Явно той е както казва един приятел най големия БОСС
----------
Че съм много тъп ама ще изчакам за да отворя къса ти затвори ли твоитеИ аз му благодаря за всичко, което е благоволил да ми даде, Rolld. И се надявам да ми даде още, ако благоволи. Нищо добро не се случва на този свят все пак ако Бог не благоволи. Мисля че с теб си приличаме в това отношение - вярата в Бога.
Пп: И да ми прости грешките, които съм сътворила досега, понеже са били от невежество, не нарочно.
----------
Ее, хайде - спокойна съм вечеНадявам се и ти.
----------
Мамута е за нагоре бе - мечо доджи е за надолу! Какво се опитваш да кажеш?
............
Оф, оставям ви да си казвате и мислите каквото си искате - прекалено много простотии ми се събраха за днес. Утре мисля да го гледам сериозно и наново!
Последна редакция от rolld : 04-02-2014 на 02:28
Ели, виж си каналите на златото от М5 до Дневна...
май показват една и съща посока![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.