Доста интересен ден ни очаква при златото, все още съм настроен бичи, но при пробив на 1235 всичко се променя.
Доста интересен ден ни очаква при златото, все още съм настроен бичи, но при пробив на 1235 всичко се променя.
Пу, пу, пу, златю пак не позна на къде съм си открил позицията![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Все още си рейнджи и не е ясна посоката за днес .........
а така, разсмей ме да ми раздобрее, че ако и днес изкарам в почивка ще е прекалено. мисля че ефектът е поразителен...
нямаше ли една поговорка "смехът е здраве"?
ще му свикнеш на номерата на златю, споко
Пу, пу, пу - взе ми първия жалък лимит от 4 $ - поне на + почвам деня...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
D-12 (04-02-2014)
Стопа е на 6 долара от входа, като не го мързи и не е заледено, да ходи да го взима пазараМоже после да го скъся, да му подлея вода да замръзне и да го хързулна надолу. Да вържем някоя стинка и да се изпъчим малко
А относно твоите сополе и тимпиратура, слушай дъртото какво прави. Всяка вечер едно чесънче, ама задължително. Сутрин и вечер саморъчно приготвена клеева тинктура (домашна ракия с надробен вътре пчелен клей, а не оная купешката фантасмагория) по 5 гр......повтарям 5 гр. И сутрин преди излизане и обществени контакти и дейности, с маленкото пръстенце на лявата ръка си обтриваш носната лигавица също с домашна ракийка. И деду го не лови грип тая зима изобщо и му е весело постоянно, да чукна на кратуна
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Повдигаш много интересна тема, май не съм го споменавала това досега. Може и да показват една и съща посока, но ако цената е извън канала показанията не са верни.![]()
Та... има едно правило, което досега действа безпогрешно поне в мойта практика: Когато на всички по-важни таймфреймове да речем от М15 нагоре или от Н1 нагоре цената се намира на границата на канала, то тя със сигурност връща обратно в канала. Колкото повече единодушие има, толкова по-сигурно връща. Колко вече е друг въпрос, но може да се ползва за едни сигурни първоначални пипсчета/$.
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2014 на 13:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз удължих за 1268 ,
дано не се окаже грешка![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Златото засега удържа над 1250 , така че все още си е бичи![]()
![]()
Прави нещо като флагче,и ми се струва че все още е в сила възможността да тества 1274
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пфу трябваше да изляза и съм на загуба от бичи рейнж чак ме е срам а на села ми е затворило незнайно как на някакъв мижав плюс сега е късно за късо може би по-късно ще удължа
ПП като гледам първо ще се ходи на 1245 поне че после квотоще етам
Последна редакция от rolld : 04-02-2014 на 13:39