Добро утро и от мен - то май в тази женска секция сме повече пръчове - дали в темата за мъжете не са само жени??
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахахах ще ти се, то май като цяло май във форума дамита са дефицит , така че трябва да си ги пазим.................................................. .......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ти влезна и ти да станем компот от кисели краставички ли
аз писах тук понеже ми беше последната писана в нея и инфеста беше писал.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аман от киселите краставички, дайте компота от сливи вече.................................................. .................................................. .................................................. .....
Spekulanta (31-01-2014)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
нидей баби така голем грех е
махни го тоз мачо да не ни изкушава
погледнеш съм заметнала расото, я у лево я у десно..........
ни отговоарям
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Човека е майстор бре, но не пише в коя област78999999999999999999999999999999999999999......... .................................................. ...........................................
тъй кат гледам, бабе... майстор зидаро-мазач
я такъв не ща...
и съм автомонтьор и строител и какво ли не
мерси, паднал е тоя у каналОт