Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (31-01-2014)
Аз ся хрупам чипс , а преди 2 часа изкарах пълненото пиле от фурната , още не съм му махнал фолиото .....![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ку хъркаш , най-много един шамар да отнесеш![]()
![]()
![]()
мен тъй мъ отучиха
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
в Русия съм, в Русия съм........................
само дето нощем се разхождам насън
имам навика насън да включа компютерот и да трейдвам
на другия ден споменн немам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
А печалба има ли ос ходенето на сън![]()
![]()
![]()
![]()
само да не посещаваш съседа тъй на сън
![]()
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Що тъй ба , къде са отишлито и мъже във входа веч нема![]()
![]()
или веч не съ стока ..... ама и вие жените имате големи претенции
![]()
![]()
![]()
Как няма бре, всички ли ги уморихте или само избягахаххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххх
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами първо комшийката на шестия се разведе и мъжо биде изгонен
после комшийката на петия се разведе и мъжо съответно по направление
на четвъртия ... то там не е за коментар
втория починаха на първия живее една рускиня