нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Келнерската общност във форумето ли визираш, то хубаво че имате претенции за нещо повече,но като си оставате само с тях кой ви е крив.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
земи иди се прегледай, че скоро нема да се оправиш като гледам
те и с това поведение ще те тресне некой инсулт или хистерия
те тогава ще те питам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Нещо си загрижена за мен, разбираемо е -такива като мен живеят дълго и е неприятно да виждаш около себе си, щото ти показват неприятни нещица за теб, но пък на мен ми е драго,Мъка ти е знам, ама свиквай.
ем щом иска мичето нек си поработи![]()
![]()
до една годинка келнерски трудов стаж е безопасно за психиката
след туй вече след повече от две особено остават трайни увреждания
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нема да го бъде нейното
айде, мерси за кафето и за подправките(емоциите) визирам гостите от Курило
сигурно бонусът им е заминал в петък и ги е обсебила за пореден път шизофренията, параноята и там подобните психични състояния
Да за фхг- съм абсолюгно съгласна с теб- шари по форума като луда с по едно безмислено изречение- то верно ге на горкото мисъл не минава през туй дето си носи на раменете, ама какво да се прави от келнерка и мажоретка друго не може да искаш, пък като те гледам и теб много обичаш да размяташ личните си проблемчета тук- явно няма къде.
кльомба още от сега почвай да вземаш мерки, за да може когато дойде моментът да заминавате, да няма много мрънкане. ама нема да казваш айде в англия на гости, ами айде в англия да видим как са магазините там или нещо от сорта![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
а тя знае, защото веднъж я взех с мен , и намерих време да я поразходя по Оксфорд стрийст на шопинг и й хареса
сега през февруари пак трябва да съм в Лондон и може пак да я взема с мен
мъкна я напред назад ....
Това време между "бизнес делата" да береш някъде ягодки или да разнасяш бирички по пъбовете![]()