" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
е твоята графика още ли я обсипваш с разни шарени играчки....Шарени-марени, не ме интересува, ... пари да изкарват, стига да ми върши работа - на графиката е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много точно мнение, искам само да добавя, че виждам един такъв "тренд" напоследък в много от чуждестранните форуми, всякаш ПА и чистата графика са единствения начин за изкарване на пари. Няма значение дали си индикаторджия или фен на чистата графика, пари и пипсове, това е важното! Недейте гледа другите какво правят като цяло, ако знаеш основите, след това вече зависи от теб какъв тип трейдинг ще избереш.Идеята е да се изкарват пари, не е важно точно как
А Л1914 показа много добри сделки, което си значи много
Все пак това е работа за пари, не е необходимо да е и за кеф
А ако се изкарват доволно много, ще бъде и кеф
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Освен че броя вълните, за прецизиране на входовете гледам свещите, образувани на ключови нива.
И се получава търговия по доста особен начин, не знам дали някой друг използва подобен.
Да споделя нещо изтъргувано, може пък някому да е от полза:
Влизането на позиция е след мощно насочено низходящо движение, когато се предполагаше,
'че краят му идва (поне за момента).
Вход след образуване на чукчето на 5 мин със стоп малко под локалното дъно.
След като тръгна нагоре, преместих стопа на 0.
Затваряне на позицията след като на горния ББ се образува чукче, което докосна ЕМА89.
(разбира се по пътя местих стопа на + полека-лека, но не много агресивно, за да не го удари преждевременно)
Прибрани чисто 53 пипса.
Много хубава сделка,само да отбележа обаче,че при такова движение,това чукче доста често фейлва...
Тоя сайт пак заби, опитах се да продължа,
но целия ми коментар отиде на вятъра. Сега ще го пиша отново, дано да излезе този път:
Аз се съобразих с факта, че цената беше пробила 38.2% фибо, ниво,
което е ключово за следената корекция.
Но дори и да бях сгрешила, щях да пожертвам само 13 пипса,
при положение, че от цялата сделка до момента за два дни бях прибрала общо близо 320 пипса.
На чукчето на горния ББ отново отворих късо, на долния ББ затворих.
Още + 40 пипса.
И сложих точка.
В понеделник ще го мисля пак./
L1914 (26-01-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Не, не са, ако знаеш къде да контриш и къде е опасно.
Има и разни други тънкости - които вече обясних.
Ако случайно си прочел.
Освен това има и нещо, което аз наричам "броене на вълни"
и което ми помага на мен.
Но който няма тези оръжия, търси други - на кой както му е удобно, стига да му носи пари.