Имаш ли избор, така ли иначе пазара не работи следващите 2 дена.май ще си дам почивка до понделник...
Имаш ли избор, така ли иначе пазара не работи следващите 2 дена.май ще си дам почивка до понделник...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, но работното ми време свършва където свършва цвета на графиката, т.е. половината ден беше отписан но възстановяване на правилното състояние до ПонделникЗа щастие вече мие пределно лесно да определя кога става за търговия и кога не
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко късно но работих върху ъпдейт на темплейта ми (шаблон).За снимка как точно са нередени утре, че отивам да вечерям.
Ето снимка на ТФ 1М
Ето как изглежда и 5М който го качвам и на 15М
Помогна ми тази стратегия http://www.************.com/showthread.php?t=463573
Какви са правилата ти за вход, изход и стоп ........................... ?Малко късно но работих върху ъпдейт на темплейта ми (шаблон).
Ето снимка на ТФ 1М
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
не искам да обиждам никого но само като ги видя тези шарени графики и ми се д****а...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (25-01-2014)
Ще видя да кача някоя друга графика с някои тънкостии. Ако не днес то утре.
----------
Не се обиждам и знам че малко шаренко, но гледам да няма нищо излишноне искам да обиждам никого но само като ги видя тези шарени графики и ми се д****а...![]()
Emil Enchev (25-01-2014)
Идеята е да се изкарват пари, не е важно точно как
А Л1914 показа много добри сделки, което си значи много
Все пак това е работа за пари, не е необходимо да е и за кеф
А ако се изкарват доволно много, ще бъде и кеф![]()
Emil Enchev (25-01-2014), tretipip (25-01-2014)
не бе щом ти върши работа и ги разчиташ си ги ползвай но просто не мога да не го спомена...Не се обиждам и знам че малко шаренко, но гледам да няма нищо излишно![]()