И на мен ми харесва темата, но наистина последно време "замря" причините може да са гореспоменатите от Олег
Чак сега качвам новите индикатори и темплейта, защото имах технически проблеми. Тествах ги работят. Ако има проблеми пишете.
И на мен ми харесва темата, но наистина последно време "замря" причините може да са гореспоменатите от Олег
Чак сега качвам новите индикатори и темплейта, защото имах технически проблеми. Тествах ги работят. Ако има проблеми пишете.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (29-01-2014), freelancer (29-01-2014), CVC (29-01-2014), Emil Enchev (05-02-2014)
Тази тема нещо не върви
Що така ? Какво й липсва ?
Значи, запитах се и получих два отговора с евентуален трети.
1. Хората са ултра егоисти. Не искат да споделят.
2. Хората нямат и представа това което биха показали, дали би имало смисъл....доста вероятно е, но не съм убеден. Аз като бях начинаещ си показвах и се правех на знаещ
3. Хората са лентяи и не им се занимава даже и с търговия, но понеже имат хазартна зависимост, поне се довличат да праснат някоя друга сделка и дотам
Ако някой има какво да добави, нека го направи
гледам, чета...търкам очитеи пак не мога да повярвам
![]()
![]()
какво те накара да промениш виждането си за споделянето на инфо ?!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
не ве те всички имат само печеливши сделки. затова само това постват. ти да не мислиш че е лесно.Много си е добре темата! Не знам какво не ти харесваАз лично предпочитам все пак сетъпите да са съпроводени с работно време и успеваемост (статистическа) за поне 100-тина сделки и отношение печалба/загуба в пипсове. Иначе се оказва, че всички постват успешни сделки и не могат да си похарчат парите
![]()
Само 100 се опитва да се движи в тази посока, поради което го обяввявам за алтруист
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не те разбрахМного си е добре темата! Не знам какво не ти харесваАз лично предпочитам все пак сетъпите да са съпроводени с работно време и успеваемост (статистическа) за поне 100-тина сделки и отношение печалба/загуба в пипсове. Иначе се оказва, че всички постват успешни сделки и не могат да си похарчат парите
![]()
Само 100 се опитва да се движи в тази посока, поради което го обяввявам за алтруист
Как да са съпроводени ?
Тя една сделка си е една сделка
А дали е минус или плюс, все тая
Важна е идеята за нея![]()
Тоя първия индикатор да не съм те видял да го постваш....![]()
А ве май ми харесва да се говори за търговия
Спама си е хубаво, но няма ли градивност започвам да се изнервям.
Днес сутринта в евро/йена имаше няколко сигнала, перфектни, ще трябва да ставам вече рано...оказа се че предиобяд редовно има по 1-2 сигнала, които са хубави.
Мощно съм се заблудил, че са предимно през щатската сесия
Пък като има някой друг да каже, може и аз да се усетя, че нещо някъде съм недогледал, сбъркал и да се поправя.
драгата (29-01-2014)
наистина имаше хубав сигнал за къси ама беше на кофти място , около ТЛ , плъзгащи се...Днес сутринта в евро/йена имаше няколко сигнала, перфектни, ще трябва да ставам вече рано...оказа се че предиобяд редовно има по 1-2 сигнала, които са хубави.
Ми как: поствам например двоен връх с тригер и казвам - днес отворих къса след двоен връх, изглеждаща по този начин. Затварям при таргет/сетъп/нещо друго. Тази конфигурация ми дава средно 300пипа на сделка след разходи.
Oleg (29-01-2014)
Аз лично не пускам сетъпи защото по време на търговия няма как да снимам, на М5 съм и след 5 двойки, ако тръгна и да снимам къде влизам ще вземе да изпусна сигнал. Пък ако снимам вече след сделката, то тогава е лесна работа ама кой ще ти знае дали реално съм го отиграл? Иначе ето 1 от днес при евро/йена. Излезнах точно ей сега от позицията.Тази тема нещо не върви
Що така ? Какво й липсва ?
Значи, запитах се и получих два отговора с евентуален трети.
1. Хората са ултра егоисти. Не искат да споделят.
2. Хората нямат и представа това което биха показали, дали би имало смисъл....доста вероятно е, но не съм убеден. Аз като бях начинаещ си показвах и се правех на знаещ
3. Хората са лентяи и не им се занимава даже и с търговия, но понеже имат хазартна зависимост, поне се довличат да праснат някоя друга сделка и дотам
Ако някой има какво да добави, нека го направи
Лилавото е ЕМА 9- Зеленото 30 ЛМА- Бялото 27 ЕМА и другото бяло 90 ЛМА. Всикчи МА-та сочат хубавичко надолу, цената първо е пробила азиатския рейндж, след това тръгва да го тества, но се спира при ЕМА 9. При затварянето на червения кандел, който излиза от квадрата влизам в позиция с 4 лота, първите 2 лота ги взимам на 10 пипа. Стопа ми е 5 пипа над кандела от който съм влезнал. Остналите 2 лота ги оставям. Ако стане както днеска и тръгне хубавичко надолу местя стопа през 25 пипа (при евро/йена специално през 30 пипа), като го места на върха на последното движение. Излизам когато 9 ЕМА пресече 30 ЛМА, както днес ИЛИ може да излезеш когато цената пробие 27 ЕМА, както и при 1,2,3 формация на дъното.
INedelchev (29-01-2014), Oleg (29-01-2014), pfxi (29-01-2014), CVC (29-01-2014)