Добре , кажете ся що висите у форума.
Аз съм ясен, имам тука едни позиции и ги обмислям и вие ли по същата причина?
Добре , кажете ся що висите у форума.
Аз съм ясен, имам тука едни позиции и ги обмислям и вие ли по същата причина?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (23-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абсе, задаваш отговори
За какво може друго освен заради пари ?
Ааааа и от мързел
Вчера на обяда си викам ще отида следобяда да си взема зеле.
Снощи си викам, утре ще ида. Днес следобяда си викам, а бе то един ден по-късно/по-рано все тая, направо в събота ще ида до пазара да си взема и нещо друго![]()
Абс, мен питаш ли ме за какво???,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (23-01-2014)
фицката (23-01-2014)
Днес говорих с Бенча, никак не им е чужда идеята да си направят форум и да плащат за мнение. Не знам дали ще е толкова ларж като тука, но ако Дизела ни нерви, лесно можем да се преместим.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (23-01-2014)
Цял ден бях на вън, пък и заради вас и най-вече заради Фицката!
Нали не мога без него!
Та докато гледам тв.......си държа таблета!
фицката (23-01-2014)