Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пък и на нас въобще не ни пуканъли миличка
Ще ти кажа на ушенце ... Абсата се прай на моралист, щот жена му го слушаинък кви истории ми разказвааааааааа
чак аз се изчервявам, дето ми оперираха срамника
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (23-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се, че не ни пука! А от каквода ни пука?
Ние сме широко скроени хора....
..Не правим нищо лошо! Нито говоря нецензурно, нито пък показвам нещо....
Само в главите е това, което се чете между редовете.....
Пък фантазиите явно голеееми !
Ама нъли за сега само-----------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А можеше, а можеше
жхторътръгтнргътргтогнвэ
Oleg (23-01-2014)
Fafa (23-01-2014)