Нямам ама имам фрагменти от готов код в различни машини , по принцип съм много зает и не знам
Ако събота неделя се сетя за тебе ще го пусна в моята тема.
Експерт чиято работа като стане петък 22 ч трие сичко или само отложените ордери бе то може и както ти харесва да стане с някой байрак като е вдигнат трие сичко като е свален търка само отложените
Пак пояснявам, само тейк профитите на всички ордери. Дейставащи и чакащи. Мотив- правило на Инстата, за незачитане на поръчки, чийто тейк профит е в гап.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДЕ, гледай да е близо до морето.......и аз ще идвам лятото!
Ще си плащаме де, сега да не се притесниш нещо, че така на гости !
Искам ВИП апартамент да ми запазиш!т.е къща, че то нали село!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (23-01-2014)
Е ся РЕДА с пълно право може ти казва ПРАСИ....ма то на едно ПРАСИ обувки му не требатКупих си 2 чифта обувки
REDA, ела тука обясни как стоят нещата![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (23-01-2014)