ходи си земи последнич вестник на ТАВЕКС ОКТОМВРИ ДЕКЕМВРИ МИСЛЧЯТАМ ПИШИ И ЗА ЗЛАТОТО И ЗА ВАЛУТИТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА.Всъщност, като заговорихме за злато, някой задавал ли си е въпросът защо аджеба е толкова ценен тоя метал и откъде идва насадена тази негова ценност. Щото от него кой знае какво не може да се направи - освен бижута, ама те пак са плод на насадени отнякъде изкуствени ценностни системи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес съм го писал почивен ден,само една къса при паунда пуснах ей сега ,колкото да има![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямаш си на представа колко си прав - освен за болднатотоИначе що още изчезва пустото му злато. Освен това, 100% съм сигурен, че има невероятни приложения този метал, които не са достъпни за простосмъртните
----------
Точно на Тавекс ако се осланяш да те информира за златото, то значи тоя спад досега да го нямаше. Тея си гонят интереса - дори и чрез вестника си.
I trade with an ICMarkets ECN account
Не изчезва, просто се мести от дадено хранилище в друго, дето и не предполагаме, че съществува.
А за приложенията, те много напредничави технологии са открити, но не се допускат за внедряване. Има си план, кое, кога и как.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
първо прочети може пък да останеш доволен :Д..............Нямаш си на представа колко си прав - освен за болднатотоИначе що още изчезва пустото му злато. Освен това, 100% съм сигурен, че има невероятни приложения този метал, които не са достъпни за простосмъртните
----------
Точно на Тавекс ако се осланяш да те информира за златото, то значи тоя спад досега да го нямаше. Тея си гонят интереса - дори и чрез вестника си.
freelancer (20-01-2014)
ivaning, а защо мислиш, че не съм? Точно тоя брой не съм - преди време четох един техен анализ - за 5-те %: златото никога не коригирало повече от 5% и разбираш ли нямало и да коригира. Напуши ме на такъв здрав смях...
Тавекс сменя най-бързо цените спрямо борсовите- но има основен недостатък, че има малки наличностти по бюрата и няма разлика в цената на ново и втора употреба/обратно изкупено/, което при монетите и кюлчетата има значение.
Но откъм цени са добре.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Бижутата са най глупавото му приложение.............................. ..........Щото от него кой знае какво не може да се направи - освен бижута, ама те пак са плод на насадени отнякъде изкуствени ценностни системи.
Не съм бре, просто мисля логично.
Примерно от 4-5 години водещи немски университети откриват и демонстрират стимулиране на мозъка на база импулси.
Слагат ти шлем, пускат импулс до даден център и се изплезваш примерно, правят го и на обратно, слагат ти шлем, който чете примерно двигателен импулс и местиш пръстите на роботска ръка.
Давам ти само пример с това.
А защо е нужен шлем, ок усилвател, но паралелно вече официално имаме нанороботи, които си циркулират в кръвта , уж с готини здравни проложения.
А сега ако вържем едното с другото, защо те да не приемат външен сигнал и да го предават на мозъка където трябва и човек да действа против волята си.
Само пример ти давам с вече официални патентовани технологии.
Страх ме е дори да копая във фантазиите си, че определено се чувствам крайно несвободен.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?