Виж, аз цените не им коментирам щото няма база за сравнение. И за мен 5% спред си е пладнежки грабеж... ама въпрос на гледна точка![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
А за вестника незнам и анализите им за златото на Тавекс.
----------
Само за тях съм се интересувала, но пак трябва да си внимаваш, дали е за ново или обратно изкупено,във втория вариант в зависимост от състоянието може и да дойде скъпо.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ти разсъждаваш логически - нормално. Ама имаше едни снимки на едни въртящи се барабани по американските протести - не знам дали си ги видял. Е това за честотни излъчватели дето влияят на мозъчните вълни и оттам на поведението. Освен това, имаше един американски генерал дето се "изтърва" на една пресконференция относно как разоръжили група талибани: те сами се били предали след като ги облетели с хеликоптераНе съм бре, просто мисля логично.
Примерно от 4-5 години водещи немски университети откриват и демонстрират стимулиране на мозъка на база импулси.
Слагат ти шлем, пускат импулс до даден център и се изплезваш примерно, правят го и на обратно, слагат ти шлем, който щете примерно двигателен импулс и местиш пръстите на роботска ръка.
Давам ти само пример с това.
А защо е нужен шлем, ок усилвател, но паралелно вече официално имаме нанороботи, които си циркулират в кръвта , уж с готини здравни проложения.
А сега ако вържем едното с другото, защо те да не приемат външен сигнал и да го предават на мозъка където трябва и човек да действа против волята си.
Само пример ти давам с вече официални патентовани технологии.
Страх ме е дори да комая във фантазиите си, че определено се чувствам крайно несвободен.. Ама има ли още някой дето да вярва в дядо Коледа
П.С. Чел ли си за американския проект наречен MK-Ultra?
I trade with an ICMarkets ECN account
нчмам предвид цените и това че винаги ще пишат и промиват мозаци че трчбва да се взема залото а у ,говоря ,че в този борй бяха описани валътните войни последиците за икономиките оот ниските и високи валъти на страните.Относно златото пишеше неяа които всеки знае че тези валути са обезпечени със злато, и то не е само за бижута и технологии , и това,че повечето валути вече са напечатани повече от колкото може да се покриват със злато и тея хартии нямат стойност и още и още .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще почнем скоро време и да си екранираме къщите да го ............Ти разсъждаваш логически - нормално. Ама имаше едни снимки на едни въртящи се барабани по американските протести - не знам дали си ги видял. Е това за честотни излъчватели дето влияят на мозъчните вълни и оттам на поведението. Освен това, имаше един американски генерал дето се "изтърва" на една пресконференция относно как разоръжили група талибани: те сами се били предали след като ги облетели с хеликоптера. Ама има ли още някой дето да вярва в дядо Коледа
Цялата в олово и по 4 електромагнита на 4-те края на парцела.
----------
Не съм чел, метни нещо да чета.Ти разсъждаваш логически - нормално. Ама имаше едни снимки на едни въртящи се барабани по американските протести - не знам дали си ги видял. Е това за честотни излъчватели дето влияят на мозъчните вълни и оттам на поведението. Освен това, имаше един американски генерал дето се "изтърва" на една пресконференция относно как разоръжили група талибани: те сами се били предали след като ги облетели с хеликоптера. Ама има ли още някой дето да вярва в дядо Коледа
П.С. Чел ли си за американския проект наречен MK-Ultra?
То на бг протестите имаше камионетки на тв 7, дето уж нищо не правели пък рухна цялата гсм инфраструктура, че и предаванията по сателит на останалите тв-та дето отразяваха. Не знам дали помните ден 1-и, когато народе подиве и беше на границата протеста да тръгне като мирен или като кървав.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
За КОСМИЧЕСКИТЕ пришълци съм съгласен,
но за тия няколко по 100К тона дет ги били взели
как ги сметна или данни откъде????)
Последна редакция от REDA : 20-01-2014 на 13:38
Знам ли Бачо, това кат с на Дизела акулките, я ги има, я ги няма, пък колко са гладни само те си знаят.
Айде в днешно време златото придобива приложение, ами преди 10000 години?
Що точно тогава някой го е ползвал за нещо?
Как сте агънца???
Ми исвен за ЦАРЕТЕ се сещам и за жените.
Я питаи всяка дето я познаваш дали ИСКА
златно пръстенче, обичка,,,,,!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що го искат?
Някой трябва да го е търсил, че да се появи това масово търсене.
Дали ще носи медно , сребърно или злато, ако нямаш понятие от физичните свойства на метала, за една жена е ама взе тая.
Общо взето нещата са : деманд-съплай-мода-култ
Как сте агънца???
Доходността по 5-годишните ДЦК на Ирландия слезе под тази на американските
http://www.investor.bg/novini/130/a/...nskite,165313/
Абса кво правим с тавана на дълга на САЩ на 7 февруари го удрят, пазара вече показва какво мисли
риторичен въпрос , коментара е излишен![]()