Олег, де си?
Я хвърли един поглед на евро/йена
Това дето се случи, тест на азиатската с-я ли го броиш?
И ако ДА, къде ти е входа?
Олег, де си?
Я хвърли един поглед на евро/йена
Това дето се случи, тест на азиатската с-я ли го броиш?
И ако ДА, къде ти е входа?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
рано скъсявате ,на 5 м има грава с рамене ужс таргет 1.3566-68 освент това там се пада фибо 50 на спада и мислим,че там ще обърне за надолу.
https://www.tradingview.com/x/JKdnDsC5/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БЛАГОДАРСКО!!!Малко работа имам да свърша и няма да мога да следя. А и съм само с 4 лота.
Бачо. Резерви 202 милиарда към септември миналата година, декември още нямам данни. Но 920 милиарда инвестиции навън под формата на заемни линии, суапове и така нататък. да вземе да започва да вали този сняг, че ми писна тази болнава пролет.
,,,,,,
А и се отказват, чувам резервации по симните курорти вече, което не е гот.,,,,
АБСА в петък вечерта и събота
го дават да вали сняг, но РЕДА
счита, че сезона заради липсата на
сняг дотук тъй или иначе си е пред провал!!!![]()
Според отчета на Бундесбанк, за миналата година Германия е успяла да си прибере 37 тона злато от общо 674 -те тона, които са на депозит във Франция и САЩ.
32 тона от Франция са прибрали и само 5 от САЩ.
Някаква брутална международна липса на злато, реално.
http://www.bloomberg.com/news/2011-0...t-8-years.html
ВЪРТИ МИ СЕ НЯКАКВА КОНСПИРАЦИЯ
Акулите нарочно натискат цената на електронно, за да се опитват да изкупуват реално злато с пряснонапечатани хартии, че много висят, а резерви явно няма.
----------
На Банско 7-8 писти работят горе долу.
Такъв тип зими са много гадни, не за самата зима, а за впечатлението , което оставят и спада в резервациите за 3 зими напред.
Дано завали, че от зимния туризъм най-добри пари падат.
----------
Тези дни се очаква Китай да обявят, че златните им резерви са се повишили от 1054 до 2710 тона.
Последните 6-9 месеца Китай са си единствения официален купувач на злато в големи мащаби.
Не знам това добре ли е, зле ли е.
Но според мене определено има огромен апетит за реално физическо злато.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (20-01-2014)
Абса, бе разправят за едно,,,,,,,,,,,,Тези дни се очаква Китай да обявят, че златните им резерви са се повишили от 1054 до 2710 тона.
Последните 6-9 месеца Китай са си единствения официален купувач на злато в големи мащаби.
Не знам това добре ли е, зле ли е.
Но според мене определено има огромен апетит за реално физическо злато.
боядисано злато дето го продавали едни,,,,,,,,,,
П>П>Пък и ся нали е доста по-ЕФТИНКО
от миналата година по това време!!!![]()
Ха-ха - САЩ не им го връщат. Между другото, ако си спомняш, имаше една афера с един Строс-Кан с една хотелска камериерка - четох някъде слуха, че всичко му е спретнато щото си е заврял носа не където трябва и е открил, че ограмно количество злато е изчезнало от Форт Нокс. Ако това е вярно, въпросът е къде е отишло. Не съм чувал злато да се изпарява...
I trade with an ICMarkets ECN account
Absfresh (20-01-2014)
дълга от 1.3548 таргет 1,3566 стоп 5 пипса .въпреки че не е нужен.............
И аз бях чел в една статия, за фалшиво злато идващо от САЩ
Колосалната афера с 10 000 тона злато от волфрам продължава
http://podvodni.blog.bg/politika/201...dyljava.951526
Явно заради тези инциденти, страните държащи злато в САЩ си го искат
Absfresh (20-01-2014)
Всъщност, като заговорихме за злато, някой задавал ли си е въпросът защо аджеба е толкова ценен тоя метал и откъде идва насадена тази негова ценност. Щото от него кой знае какво не може да се направи - освен бижута, ама те пак са плод на насадени отнякъде изкуствени ценностни системи.
I trade with an ICMarkets ECN account
Още от извънземните преди 20-30к години ни е останал култа.Всъщност, като заговорихме за злато, някой задавал ли си е въпросът защо аджеба е толкова ценен тоя метал и откъде идва насадена тази негова ценност. Щото от него кой знае какво не може да се направи - освен бижута, ама те пак са плод на насадени отнякъде изкуствени ценностни системи.
Майтапа на страна, не се амортизира (ръждясва), ограничено количество е, супер електропроводимо е, много е ковко, демек много може да се разтяга и нишката да е микроскопична , а като проводимост да отговаря на 20 пъти по-голяма стоманена.
След 10-на години, като навлезнат всякаквите нанороботи освен от златце, не виждам от какво ще ги правят или евентуално платина и още по-редки метали.
То затова и извънземните са го изисквали от местните туземци,иззели са няколко стотин хиляди тона и са си заминали оставяйки ни тука да се борим за 100 к тона общо навсякъде.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?