Хепи като подхванахме темата за танците, че се замислих............ Каква страст има в хорцето, дето са тропкали нашите баби и дядовци навремето
Докато виж фламенкото е друга бира![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Посл е даняма това-онова? Защо съм станала лоша!
Внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (16-01-2014)
И в двете има страст, но е различна - на мен ми допадат и двете, просто са много различни - и двете ги танцувам, и на двете се кефя ...
точно сега пуснаха една готина песновка по енерджи-радио, ама като не й знам заглавието ... не мога да ви я пусна
Безплатен обяд няма!
Моето любимо сега е това! http://m.youtube.com/watch?v=9KgrkonS6CQ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-01-2014)