РЕДА няма поглед как са актуално Теодора,седи си сега мирно.....там в кьошето.....не сме у вас....![]()
де ще ги носиш те хартии бре....нъл са за това....![]()
....излизаш люсваш едни 200-300 кинта за парцалки...и всичко е ток.....
....ако те кефят и спортно елегантни панталони.....иди в теодор....аз скептичен влязох там.....но имат хубави моделчета от читави материи....
но ги признава като една от най-читавите
фирми по територията!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (15-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (15-01-2014), Emil Enchev (15-01-2014)
Не смея да се изврещя от кеф, но долара ми пълни душата.
Давай Доларееееееееееееееееееее еееееееее![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (15-01-2014)
Току-що трендът се ускори с още един подпериод-..............
I trade with an ICMarkets ECN account
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (15-01-2014)
В Париж ще ме водиш ти!
Пък тук имаме три-четири магазина, където тамън ще го нагласим!
Може и до София да отскочим, кво толкова.......пък и има кой да ни посрещне още от магистралата!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много сте дейни, кога отвориха темата кога 88 мнения станаха![]()
Тука щото му влязох къс на теста на пробитата линия и го усукаха за нагоре ...
Май отиваме за по-дълбока корекция
I trade with an ICMarkets ECN account