1.35000 чакам бърз скок до подкрепата
няма кво да го увъртат, направиха на пейролите всички тестове и ретестове време е за трендово движение![]()
1.35000 чакам бърз скок до подкрепата
няма кво да го увъртат, направиха на пейролите всички тестове и ретестове време е за трендово движение![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Както и да въртиш и сучиш, това е против природата на РЕДА
Такова нещо може да стане единствено ако нещо се обърка, което става много трудно
Помня само веднъж къде ти се извини...и то не съвсем, когато те беше нарекъл....не помня как и ти му се разсърди![]()
Fafa (15-01-2014)
Нееееееееискаше да сменя снимката на аватара, а аз му казах, че ще го направя, ако признае, че желанието му е пълна тъпотия
и така стигнахме до консенсус
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И на мене
За тва ако взимам нещо трябва да е от първа необходимост, като гориво, гуми, каска....за тях не ми тежи. Но за някакъв зашит плат.....тва е лудост
----------
Не не, друго беше. Ти реагира много остро, каза, че може да си всякакъв, но точно такъв не си. А бе нещо долно беше, но наистина не помня какво.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
А нося, увивам си един чаршав на кръста и готово
За чорапи пак чаршав, идеално си е ?
Питай РЕДА, той ще ти обясни колко по-добре е
А зимата като е по-хладно, намятам губера и родопското и съм перфектно, малко като индянец, ма кво толкоз![]()
Oleg (15-01-2014)
седи си сега мирно.....там в кьошето.....не сме у вас....![]()
де ще ги носиш те хартии бре....нъл са за това....![]()
....излизаш люсваш едни 200-300 кинта за парцалки...и всичко е ток.....
....ако те кефят и спортно елегантни панталони.....иди в теодор....аз скептичен влязох там.....но имат хубави моделчета от читави материи....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....