Добро утро!Индексите:
Японските са много надоле и гледат надоле.
ДАУ е леко отдоле и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа за надоле.
Днеска важните новини от Европа ще бъдат
свързани с потребителските цени, които се
очакват с незначителен ръст. Вероятно индустриалното
производство на Еврозоната в 12:00 часа ще излезне добро!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3676-1,3687 и преминаването и ще води
до движение до зоната около 1,3711-1,3720 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3755-1,3666.
СИЛНА подкрепата реално деиства в зоната 1,3660-1,3656,
а реално СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3647-1,3637
и при преминаване там целта ще е зоната около 1,3620-1,3614.
Най-важното ниво надоле е 1,3565
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Ето и рисунката на М30.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами те това дето ти си го направила, оправдаваш ли си гоДругия път пробвай да караш пак по магистралата, само че назад и без светлини и да гледаш само в страничните огледала в мъгла, в която и сам да си бръкнеш в носа, пак няма да знаеш кой го е направил
После обяснявай, че някой Груйо или Кольо не си светнал свещите на бричитайката
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
БАчо ай да ти е честита новата година и да почерпиш![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (14-01-2014)
Абса, ти като търгуваш с опции, освен анализа ти за посока и време, взимаш ли предвид гръцките коефиценти и какво гледаш в тяхДобро утро, аз съм вече къс. СЕЛ 1.36655 , стоп 3890 засега, цел 1.3333
И опцията ми е вече чиста без хедж на спот-а.
Искаше ми се да качи до 3720 някъде, но нямаше силички снощи, а времево сега ми идва началото на следващия импулс надолу.
Може и да греша, че си е малко изстрел в тъмното.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (14-01-2014)
фицката (14-01-2014)
добрю утро!!!
некой назад беше писал че в кола...немож му се дигне адреналина....може се поспори малко.....
я преди няколко годин като по млад...и по голем тъпак....нейде към 1-2 ноща....на магистрала в белгия...четер ленти....карах с един дизеляк с към 200......и изгасих фаровете...те така да видя какво е чувството....сигурно е било за секунди....ма ми се сториха кат часове.....
Кучик ам те Белгия и Холандия са осветени целите ва...ко има да караш с изгасени ламби
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
АБСа,вчера влезнах къс на дакса от 9508,как мислиш дали това беше покачването при индексите и да държа повече време.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Няма как да търгуваш опции без да ползваш 4-те променливи. Просто те са в цената.
----------
Сигурно едно 20 пъти съм го писал тука.
Очаквах петък миналата седмица да видим края на покачванията на индексите, от вчера само спад. Можеш да видиш дори и в тази тема, мисля на 20-и декември пусках анализ, след това пак, но не помня кога.
Очаквам корекции в размер на 15-18-20% корекция от цялата стойност на индексите в момента. Дакс-а цел 8532.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG (14-01-2014)