Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Индексите:
Японските са много надоле и гледат надоле.
ДАУ е леко отдоле и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа за надоле.
Днеска важните новини от Европа ще бъдат
свързани с потребителските цени, които се
очакват с незначителен ръст. Вероятно индустриалното
производство на Еврозоната в 12:00 часа ще излезне добро!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3676-1,3687 и преминаването и ще води
до движение до зоната около 1,3711-1,3720 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3755-1,3666.
СИЛНА подкрепата реално деиства в зоната 1,3660-1,3656,
а реално СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3647-1,3637
и при преминаване там целта ще е зоната около 1,3620-1,3614.
Най-важното ниво надоле е 1,3565
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро,айде стига сте шофирали,а почвайте да процедирате.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Нема ли кой да процедира бре. Неска ко шъ праим.
Вече си изпих кайвето.
Чарта и той нищо не показва!! Скука.
Шъ почна да процедирам на боб и на кайве!! На чарта ........... нищо интересно.
----------
Значи последно за бръмчащите ламарини.
Някога имах и ладун. Комби, с подсилени амортисьори, висок. Само за черни пътища. За риба, лозе, гъби, чужди жени, и.....................т.н.
![]()
Пийваме сутрешно кафе и чакаме РЕДА-а:
1.3750 или 1.3570
накъде ще ни ориентира
късо късо
днеска има новини за паунда и сашовци, требе да видим хубави изсипвания надолу
снощи гледах вълка от уолстрийт на кино, пълна боза,не ми хареса
само името му е уолстрийт няма нищо общо с уолстрийт![]()
D-12 (14-01-2014)
добрю утро!!!
некой назад беше писал че в кола...немож му се дигне адреналина....може се поспори малко.....
я преди няколко годин като по млад...и по голем тъпак....нейде към 1-2 ноща....на магистрала в белгия...четер ленти....карах с един дизеляк с към 200......и изгасих фаровете...те така да видя какво е чувството....сигурно е било за секунди....ма ми се сториха кат часове.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Куче туй наскоро го играх в гъстата мъгла и на магистралата пред мен някакъв без светлини. Бях настъпала здраводобрю утро!!!
некой назад беше писал че в кола...немож му се дигне адреналина....може се поспори малко.....
я преди няколко годин като по млад...и по голем тъпак....нейде към 1-2 ноща....на магистрала в белгия...четер ленти....карах с един дизеляк с към 200......и изгасих фаровете...те така да видя какво е чувството....сигурно е било за секунди....ма ми се сториха кат часове.....
Те това не мога да го разбера в мъгла като млеко да не пуснеш светлините
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добро утро, аз съм вече къс. СЕЛ 1.36655 , стоп 3890 засега, цел 1.3333
И опцията ми е вече чиста без хедж на спот-а.
Искаше ми се да качи до 3720 някъде, но нямаше силички снощи, а времево сега ми идва началото на следващия импулс надолу.
Може и да греша, че си е малко изстрел в тъмното.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
alf (14-01-2014)