Това е най-добрия мотор за менСлед това R1 и 1199
----------
И от мен и от мен--------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Може и да си прав, но конкретно в неговия случай, загина нелепо, но явно така е трябвало да стане. Познавах и майка му. Жената се стопи, тя живееше заради него, беше и единствено дете. Но стига толкова за него, още веднъж, лека му пръст. Нещо по-ведро за лека нощ е по-подходящоНяколко неща:
1. Живял е с много страст
2. Края му е дошъл мигновено и не се е мъчил.
3. Определено ще е бил добър.....Мотористите на пистови мотори каращи бързо са абсолютни пичове
4. Това че се е натресъл, не е причина да не харесваш моторите. Това е призив да внимаваш повече когато караш с над 200км/чИ задължително всички протектори да се носят
5. Няма друга такава тръпка![]()
Баща ми ме запали по моторите още като бях на около 5 годинки
А той самият е имал множество катастрофи от отнето предимство![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (14-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (14-01-2014)
Oleg (14-01-2014)
Хайде лека и от мен, а ако има търгуващи по това време, спорна им търговия![]()
Аривааааа ставайтааааа
Искам да виждам бягащ БАЧО![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
GGBG (14-01-2014)
Toва от вчера :
Първо тук
последва
Точка за REDA,
и резултата 276:31 !!!
----------
--------- -------------------
Добро утро
и успешен ден на всички !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (14-01-2014)
ДЪЛГУУУ ОТ 3660..........ЗА ЦЕЛТА.......1.3715................
----------
„Независимая газета”: Срещата в Париж приключи
14 Януари 2014 | 04:49 | Агенция "Фокус"
Кери, който подари на Лавров два без преувеличение гигантски картофа от щата Айдахо. Лавров отвърна, че точно водка няма да си прави от тях.
.................................................. .................................................. ...........................
ДА ГИ ЗАВЕДЕМ НА БГ-БУСТАН........ДА ВИДЯТ КВО Е ГРАХ.......![]()