Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (08-01-2014)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Щото са изпълнени с комплекси Олег!!!
Ей го ФИЦО с долнопробната му СВИНСКА
психология, веднага се сеща за огин в
средата на стаята. Явно го е правил!!!!
Експресото е хубаво, но РЕДА счита, че
в ДЖАЗВЕ става по-убаво КаВето.
Ся много ХОРА ги мързи да се занимават
и разчитат на машинките, но за РЕДА да
направи КаВе за 2-3 минути сабале си
е част от ЖЮВОТА!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз май на такава ще минавам, защото миналата година си взех от онез дето ти мелят кафето, ама голяма играчка чистенето...абе мизерия![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Имам такава и обичам Лате Макиато, Интенсо, и студения чай! А след това си купих Саеко машна на Филипс, трябва да ти кажа, че предишното ДеЛонги не може да стъпи намалкия им пръст!
Сега пия и от двете...както ми е кеф!
Да капсулите са много чиста работа!
Слагам само мин. вода в резервоарите обаче!
Различни вкусове са. На мен и двете ми харесватЩото са изпълнени с комплекси Олег!!!
е част от ЖЮВОТА!!!)
Аз преди си го правех също в джезве, после вече на машина, но като се появи гастрита и го спрях напълно.
Бачо туй кайве ми напомня за дранголника, щото там си правех таковаЩото са изпълнени с комплекси Олег!!!
е част от ЖЮВОТА!!!)
Няма по-убаво кафе от машинката
Тез анадолски мурафети не на нас европейците
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Горещо препоръчвам. Даже ти ще имаш достъп и до повече вкусове и по-добри цени, че тука в бг 1 кутия 16 капсули е 8 лева. 50 стинки кафето.
Иначе натискаш копчето, слагаш табчето, натискаш другото копче, само си мери вода, чудесии, накрая нма и 1 петънце мръсотия. Което за мене е най-важно, че винаги правя леш като тръгна да чиста утайката от машината.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз изчезвам за час ...два!
Имам дълга вече, така че.....моля да се погрижете за нея!![]()