Абса борбата ше е на 1.35000 зоната за подкрепата, издържи ли поемеме за тест на връо 1.38000 и евентуален пробив, падне ли ше пада повечко сигур
мечките ше ползват бай Драги в четвъртък за опита си надолу, да видим ко ше успеят да направят по неговото изказване![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА, една фактологична грешка допускаш
Кат го пращаш в главната тема)
)
Че то напоследък .... ТУК е главната ТЕМА)
А Фицката е харен чвяк, ни го пъди, молятса![]()
фицката (07-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
На 1.38 беше сигура за 1.40, виках ти надоле, после продаде до 1.36, сега викаш 1.35, вече се прокрадва ерес и за под 1.35.
Да ми бе видял предния подпис. Там я имаше даде на целта. Под 1.32.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
моя подпис гледал ли си го последната седмица , там съм нарисувал сценариите до подкрепата, миналата цялата седмица бях къс, докато вие се чудихте накъде, тъй че малко преди вас съм вленал с акулите
макар че се съмнявам 1.35000 да падне, но ше видим до петък![]()
Ти май верно имаш проблеми с паметта
Кой ти предлагаше басове горе на 1.38 , че ще видим 1.35 първо преди 1.39?![]()
Как сте агънца???
ти къс не си бил миналата седмица аз докато бях, тъй че басовете остави, говорим за позиции на реалния пазар
от 1.37750 ти пускаше дълги миналата седмица доколкото си спомням, аз късо![]()
Да бе тука чел, щеше позициите да ми видиш. От 3760 съм къс. .................................................
Все още съм.
Как сте агънца???