Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (08-01-2014)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И ако за 1 секунда спреш да го гледаш, отиде печката!
Аз пия от машина! Нищо не следя и пия хубаво кафе....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (08-01-2014)
Изкарахте РЕДА алкохолик бре
Той просто оценява спиртните напитки, не е зависим от тях и пие много рядко...само по празници...които са бая
----------
И от джезве е хубаво, но еспресото си е друга работа
Оххх припи ми се и на мен.
фицката (08-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мдаааа...и днеска е голям празник
Св. преподобни Георги Хозевит от остров Кипър и Емилиан Изповедник. Св. преподобна Домника. Св. мъченици Юлиан и Василиса. Св. Григорий, епископ Български
Ми направи си де!
Хайде да те водя да тичаме .....!
Защото аз заминавам! Времето е перфектно и отивам с приятелка на базата!
Oleg (08-01-2014)