За кое точно ме питаш, анализите аз си ги правя, ако е за тях въпроса.
За кое точно ме питаш, анализите аз си ги правя, ако е за тях въпроса.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Novak, да за тях ми беше въпроса благодаря днес съм много недоволен от инстата последните 24 часа в началото се държеше сравнително добре,но после не стига че не мога да направя вход при волатилен пазар ами не ми дава да си затворя поръчката при загуба много ама много тъпо![]()
Последна редакция от rolld : 06-01-2014 на 21:17
Какъв беше тоя шиш в 17 ч.??? 2-3 мин преди това нямаше никакви изгледи да ми се вземат лимитите... Помислих да не ми се е прецакала платформата на мобилния, че бях в движение и да ми ги анулират. Много добри парички ми е притурил към сметката от сутрешните къси, ма бива ли такова нещо - чак до 1222Добра зона се оказа за скъсяване, хубав шип лепнаха надолу и май и занапред ще има такива - качване на цената и освобождаване на големи количества. Май обърнаха тренда нагоре обаче, първата му цел е 1315, но ми се струва, че ще ходим някъде до към 1400, преди отново да поемем на юг.а мойте лимити бяха къде по-нагоре
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Приличат на шиповете при индексите преди няколко години, само че в по-малък размер тука, някой пак е сгафилКакъв беше тоя шиш в 17 ч.??? 2-3 мин преди това нямаше никакви изгледи да ми се вземат лимитите... Помислих да не ми се е прецакала платформата на мобилния, че бях в движение. Много добри парички ми е притурил към сметката от сутрешните къси, ма бива ли такова нещо - чак до 1222 а мойте лимити бяха къде по-нагоре
Колега писа, че са се активирали 8000 селл контракта наведнъж
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо подозрително бързо си изпълни предполагаемото дъно за седмицата с тоя шиш в 17 ч. Да не би да мисли да не се връща повече???![]()
Че аз пак съм поскъсила, с по-близки лимити тоя път - към 1233![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не съм го пипал златот тази година, ама странно се равива според мене, тука експерентирам с някаква нова схема и по нея ми светна, че трябва да прави корекции до над 1500, но фундаментално ми е много съмнително това, затова само коментирам без да търгувам, докато не ми се изясни калтинката
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tова за 1500 хич няма да е учуди - и аз имам едно наум за подобен сценарий. Преди нова година тук пуснаха един вълнови анализ, който гласеше именно това и ми се стори не съвсем невероятен, а мен интуицията почти никога не ме лъжеНе съм го пипал златот тази година, ама странно се равива според мене, тука експерентирам с някаква нова схема и по нея ми светна, че трябва да прави корекции до над 1500, но фундаментално ми е много съмнително това, затова само коментирам без да търгувам, докато не ми се изясни калтинката. И аз не виждам фундамент, но нали го знаеш фундамента - все се изнамира някакъв да оправдае техническите движения.
Засега се надявам да си изчистя последните къси, уж са с близки лимити. За по-натам не съм много сигурна, ще видим допълнително. Добре правиш, че се ослушваш.Аз сутринта сметнах нивата за достатъчно сигурни за къси и захлебих днес 33 $ от златю така или иначе.
ПП: макар че колкото и анализи да пускат напоследък за това 1500 наистина ми се струва прекалено много нагоре! просто само ще имам и аз едно наум... засега. ... освен да отложат съкращаването на стимулите януари - тогава може и да дръпне повече нагоре![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-01-2014 на 22:36
Почнахме пак с ториитеда видим на кой ще е най правдоподобна теорията. Аз за сега все още си държа, че ще имаме късо след 1280, най много 1300. Никой не е задължен да ме слуша разбира се.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Мож да ми е глупав въпроса, амаTова за 1500 хич няма да е учуди - и аз имам едно наум за подобен сценарий. Преди нова година тук пуснаха един вълнови анализ, който гласеше именно това и ми се стори не съвсем невероятен, а мен интуицията почти никога не ме лъже. И аз не виждам фундамент, но нали го знаеш фундамента - все се изнамира някакъв да оправдае техническите движения.
Засега се надявам да си изчистя последните къси, уж са с близки лимити. За по-натам не съм много сигурна, ще видим допълнително. Добре правиш, че се ослушваш.Аз сутринта сметнах нивата за достатъчно сигурни за къси и захлебих днес 33 $ от златю така или иначе.
ПП: макар че това 1500 наистина ми се струва прекалено много нагоре!
На Инстата колко е маржшна за 0.01 златю, че тук никогиш не съм го търгувал
Мерси
Сега си разсъждавам и намерих фундамент за дълги при златото
Американците са скувани от кучи студ и сугрно няма да работят нормално поне седмица - две, респективно ще изкарат по-лоши данни, а оттам златото нагоре![]()