Направи си 1 резервна бонусарка за екстремни ситуации - едната колкото по се занулява, другата толкова по ще печели![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз мисля, че имаоще да сксява. Незнам така си мисля. Много отиде нагоре зада удължава още.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Гледам усилно контрите, .................................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз лично не. В момента искам да видя на къде. Ама може да почеша крастата с малко кинти, за да видим ще има ли кяр от скъсяването.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
за първи път от доста време има интерес и купуват ниските ... сигурно защото не проби дъното по коледа ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Дали ще видим такива цени през тази година...Защо реалната цена на златото е под 800 долара
Ако доходността по 10 годишните щатски облигации достигне 5%, златото ще поевтинее до 471 долара за тройунция. Ако доходността достигне 4% от сегашните 2,8%, цената на златото ще падне до 831 долара, пише MarketWatch
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До колкото разбрах това е непозволено и ще ти забранят сметките /преди 2 ми забраниха сметката по тази причина и сега от 0 тръгвам/
Утре трябва да сме на юг /моя индикатор платина обърна на юг/ ако имаш дълги смятам, че ще е добре да ги затвориш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има си начин за всичко. ............
.......... стига да не те мързи да пишеш.......
----------------
Имам къси поне до 1257, макар че голямо кикерене гледам още пада - до дупка (края на деня)решило е да завършва на трендлинията, която не можа да пробие, голяма любов, голямо нещо.... не е за вярване
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-01-2014 на 23:53
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То и на мен това ми е проблема.. Иначе личността ти си остава цяла, даже може и мозък да не влагаш - просто 2 противоположни сделки и проверка след месец да речем коя е оцеляла
Не съм го пробвала никога, но поне отстрани ми изглежда лесно
----------
Пък като се замислих ми дойдоха и други шантави идеи, но вече ще бъде прекалено да ги оповестявам тук без авторски права ...та ще видим кой кого - акулите нас или ние тях....
пп: Мързелът какво ли не измисля, даже и гениални неща понякога ...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-01-2014 на 00:22